Αυτή την Κυριακή όλοι παίρνουμε τα βουνά!

Νοε 26, 2016
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στος 10 το πρωϊ, μαζεύουομε την παρέα μας

και ανεβαίνουμε όλοι τα σημία συνάντησης , στον Άγ.Γεώργιο - Καρέα στο Δήμο Βύρωνα, στον Προφήτη Ηλία στο Δήμο Ηλιούπολης 
και στην Αγ.Ειρήνη στο Δήμο Αργυρούπολης- Ελληνικού και συμμετέχουμε στην Εθελοντική Αναδάσωση για να πρασινίσουμε τον Υμηττό μας!!!

 

Την μεγάλη πολυαναμενώμενη απ’ όλους ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ, διοργανώνει ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), σε συνεργασία με τους Δήμους Βύρωνα, Αργυρούπολης Ελληνικού, Ηλιούπολης και την ευγενική συμβολή του "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ", για να δούμε επιτέλους το βουνό μας πράσινο ως πνεύμονα ζωής και ως έναν φιλόξενο φυσικό χώρο.

Μετά από έναν διαρκή αγώνα για την αποκατάσταση της μεγάλης ζημιάς που προκάλεσε η μεγάλη φωτιά του 2015 και αφού τηρήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και ακολουθήθηκαν όλες οι ενδεδειγμένες επιστημονικά ενέργειες, τώρα η επιχείρηση αναδάσωσης και αποκατάστασης του τοπίου είναι ώριμη και ξεκινάει την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 10:00 το πρωί.

Η αναδάσωση θα γίνει μόνο στις περιοχές όπου το βουνό δεν μπορεί να αναζωογονηθεί από μόνο του.
Θα ακολουθήσει την μελέτη που εκπόνησαν οι επιστήμονες του ΣΠΑΥ και ενέκριναν οι αρμόδιες υπηρεσίες, έτσι ώστε να είναι βιώσιμη.
Θα γίνει στα όρια του αστικού ιστού έτσι ώστε να μπορούν τα δενδρύλια να ποτίζονται και να μεγαλώσουν.
Θα τηρηθούν οι προδιαγραφές, (αποστάσεις φυτεύσεων) έτσι ώστε η φύση να μπορεί να αναπνέει και στο μέλλον και τα δέντρα να αναπτυχθούν υγιώς μέσα στις ενδεδειγμένες συνθήκες.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Κατηγορία Περιβάλλον
Τελευταία τροποποίηση στις %AM, %26 %973 %2016 %00:%Νοε

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.