Διεθνές Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ 37ο Tongeren Challenge Cup 2020 Poomsae & Kyorugi.

Μαρ 04, 2020
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Άνοιξε τις πύλες της, η όμορφη πόλη του Τονγερεν στην χώρα των Βρυξελλών,

για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Αθλητικού συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΠΑΠΑΓΟΥ.
Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα που δημιούργησαν οι Βέλγοι αθλητές, γονείς και φίλοι του αθλήματος, υποδέχτηκαν όλες τις χώρες της Ευρώπης όπως η Δανία , Αγγλία ,Γαλλία , Γερμανία, Ισραήλ , Ιταλία ,Κόσοβου , Λουξεμβούργου , Ολλανδία , Πορτογαλία ,Μαρόκου, όπου συμμετείχαν με αθλητές και χειροκροτήθηκαν από όλους. Με την συμμετοχή 900 και πλέον αθλητών και αθλητριών από 12 χώρες οι δύο ομάδες κατάφεραν να αποσπάσουν στο σύνολο 6 Χρυσά 3 ασημένια και 5 Χάλκινα μετάλλια. Τα 3 Χρυσά το 1 Ασημένιο και το 1 Χάλκινο Μετάλλιο στο Αγωνιστικό Poomsae και τα 3 Χρυσά τα 2 ασημένια και τα 4 Χάλκινα Μετάλλια και την 1 Πέμπτη θέση στο αγωνιστικό Kyorugi. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Σύλλογος πλέον μπορεί άξια να σταθεί και με τις δύο αγωνιστικές ομάδες Kyorugi και Poomsae.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους Αθλητές και τις Αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΠΑΠΑΓΟΥ, στους προπονητές τον αρχηγό αποστολής και σε όλους τους γονείς που στηρίζουν καθημερινά κάθε προσπάθεια των παιδιών τους .Οι νέες μεγάλες επιτυχίες των Αθλητών , μας δίνει χαρά και συγκίνηση , αποδεικνύοντας ότι η συλλογικότητα και η πειθαρχεία είναι τα συστατικά που οδηγούν σε τέτοιες μεγάλες επιτυχίες.

Μας κάνατε ιδιαίτερα υπερήφανους για ακόμα μια φορά!

Κατηγορία Αθλητικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.