ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΟΥ από την ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ

Ιουν 12, 2018
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
ο Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ, στα πλαίσια της προσπάθειάς του για τη διάδοση

και ανάπτυξη του Σκακιού, θα λειτουργήσει και εφέτος τη Σκακιστική του Ακαδημία, από τη λήξη των μαθημάτων του τρέχοντος σχολικού έτους, μέχρι το τέλος Ιουνίου (19-29/6/18) στη διεύθυνση που είναι σημειωμένη παραπάνω, στο χώρο που του διέθεσε ευγενικά ο Δ.Ο.Π.Α.Π. με μαθήματα σκακιού σε παιδιά και σε ενήλικες, ανεξάρτητα από τα πρωινά μαθήματα Σκακιού που γίνονται κάθε χρόνο στο camp του Δήμου. Τα μαθήματα αυτά θα συνεχιστούν και τον Ιούλιο, εφόσον υπάρξουν ενδιαφερόμενοι.

 ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΟΥ

Δευτέρα – Τρίτη - Τετάρτη - Πέμπτη – Παρασκευή, όπως παρακάτω:

 

Αρχάριοι Προσχολικής Ηλικίας (τεσσάρων έως έξι ετών): 18.45-19.

 

Αρχάριοι Σχολικής Ηλικίας (πάνω από έξι ετών): 19.00-19.45.

 

Προχωρημένων – Επιλέκτων – Ενηλίκων: 20.00-21.45.

 

            Διδάσκουν: Ο ΔΙΕΘΝΗΣ Μαιτρ-Συγγραφέας ΚΟΥΡΚΟΥΝΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ, ο FIDE master ΓΑΖΗΣ ΣΤΑΘΗΣ και ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ Σκακιού - Συγγραφέας ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ.

 

            Ακριβές Πρόγραμμα: Το ακριβές Πρόγραμμα θα συνταχθεί με βάση το επίπεδο των μαθητών και θα κοινοποιηθεί σε όλους όσοι υποβάλλουν δήλωση συμμετοχης

Δικαίωμα Συμμετοχής στο Τμήμα Προχωρημένων – Επιλέκτων – Ενηλίκων έχουν όλοι οι μαθητές που παρακολούθησαν τα μαθήματα της Σκακιστικής μας Ακαδημίας κατά την τρέχουσα χρονιά, πλην των αρχαρίων, για μερικούς απ’ τους οποίους θα επιτραπεί η παρακολούθηση του Τμήματος υπό κάποιες προϋποθέσεις. Για το λόγο αυτό οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθυνθούν στον Πρόεδρο του Ομίλου (βλ. παρακάτω). Επίσης, ενδεχομένως να επιτραπεί να συμμετάσχουν και νέοι αλλά προχωρημένοι μαθητές.

  Κόστος μαθημάτων: Για νέους μαθητές 20 ευρώ κατ’ άτομο, για όλη την περίοδο (19-29/6/18). Για τους ήδη φοιτούντες μαθητές που ήδη έχουν πληρώσει τη συνδρομή των προηγούμενων μηνών καθώς και τη συνδρομή του Ιουνίου, το επιπλέον κόστος είναι 10 ευρώ. Για τα μέλη του Ομίλου και τα παιδιά τους ο Όμιλος θα καλύπτει το 50% των διδάκτρων. Για το δεύτερο μέλος της ιδίας οικογενείας από το αρχικό ποσό των 20 ή των 10 ευρώ αφαιρείται έκπτωση 50%. Για το τρίτο και πέρα απ’ αυτό μέλος της ίδιας οικογένειας, τα μαθήματα είναι δωρεάν.

 

            Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν στα καλοκαιρινά τμήματα ή στα μαθήματα της επόμενης σχολικής χρονιάς, μπορούν να συμπληρώσουν την παρακάτω Δήλωση Εγγραφής και να την αποστείλουν έγκαιρα, ηλεκτρονικά, στο e-mailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (επιθυμητός τρόπος) ή να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ Ιωάννη Παναγάκο στο 210-65.24.094 ή στο 690-65.83.797, ή, τέλος, να δηλώσουν συμμετοχή στην αίθουσα προπονήσεων, από 19.00 έως 22.00 (καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή).

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

            Για πληροφορίες στον Πρόεδρο του Ομίλου, Ιωάννη Παναγάκο, τηλ. 210-65.24.094, 690-65.83.797, e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., καθώς επίσης και στην Ιστοσελίδα του Ομίλου στη διεύθυνση: http://a-p-o-aigli-papagoy1.webnode.gr/.

            Σχετικό video (οι μικροί μαθητές του Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ στην τηλεόραση): http://www.youtube.com/watch?v=4qLgdKAXbOo.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΟΥ

 

19-30/6/181-15/7/152-13/7/18 (ενδεχομένως να λειτουργήσει) και 1/9/18-14/6/19

(κυκλώστε ό,τι σας ενδιαφέρει)

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:        ……………………………    ΤΑΞΗ: …………        ΣΧΟΛΕΙΟ:     …………

ΤΗΛ.   …………………..…………..            ΓΝΩΣΕΙΣ:      ..……........…(π.χ. Αρχάριος, Προχωρημένος, κ.τ.λ.)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ηλεκτρονική: ...........................................               Ταχυδρομική: .......................................

2ο – 3ο ΠΑΙΔΙ

ΟΝΟΜΑ:        …………………...     ΤΑΞΗ: …………        ΣΧΟΛΕΙΟ:     …………….   ΓΝΩΣΕΙΣ:            ..………

ΟΝΟΜΑ:        …………………...     ΤΑΞΗ: …………        ΣΧΟΛΕΙΟ:     …………….   ΓΝΩΣΕΙΣ:            ..………

 

Κατηγορία Αθλητικά
Τελευταία τροποποίηση στις %PM, %12 %602 %2018 %16:%Ιουν

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.