ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΙΓΛΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Νοε 22, 2017
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Μετά την ανοιξιάτικη πρωτιά του Ομίλου μας στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων

έως οκτώ ετών στο οποίο τα παιδιά μας κατέκτησαν το Χρυσό μετάλλιο, μετά το Χρυσό και Αργυρό στο Ομαδικό έως δέκα ετών και τα δύο Χάλκινα στο Ομαδικό έως 12 ετών, των τελευταίων ετών, χθες 19/11/2017, τα παιδιά μας μάς χάρισαν μια ακόμη μεγάλη επιτυ

Συγκεκριμένα, η ομάδα μας στο Ομαδικό Πρωτάθλημα έως 16 ετών Αττικής, πραγματοποιώντας μια σειρά από εξαιρετικές εμφανίσεις, όπου πρωταρχικό ρόλο έπαιξε το φιλότιμο των παιδιών, καθώς επίσης και η επιλογή του σκοπού, η πίστη, η αποφασιστικότητα και αγωνιστικότητα για την πραγματοποίησή του, και αφού μέχρι και την τελευταία στιγμή διεκδικούσε με πάθος την πρώτη θέση έναντι εμπειροτέρων και ηλικιακά μεγαλυτέρων αντιπάλων, κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο.

  Η βασικοί παίκτες της ομάδας ήσαν ο ΔΑΜΗΛΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ, ο ΑΛΕΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ο ΠΟΛΥΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και ο ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΑΝΤΙΝΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ενώ βοήθησε και ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΟΛΑΣ, όποτε χρειάστηκε.

  Η διοίκηση του Ομίλου συγχαίρει τον Ηλία, τον Κωνσταντίνο, τον Ιωάννη, τον έτερο Κωνσταντίνο, καθώς και τον Νικόλα, όχι, μόνο για την σπουδαία επιτυχία τους, αλλά, κυρίως, για την φιλοτιμία και εργατικότητά τους, καρπός των οποίων ήταν και η σημαντική αυτή διάκριση και η οποία, με δεδομένες τις παραπάνω αρετές που τους χαρακτηρίζουν, σηματοδοτεί νέες, ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

 

            ΕΥΓΕ!!

Κατηγορία Αθλητικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.