Ταχύρρυθμα Καλοκαιρινά Μαθήματα Σκακιού από την Αίγλη Παπάγου

Ιουν 14, 2017
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Παιδιααααα... μικρά και μεγάλα

Έχουμε την τιμή να σας γνωρίσουμε ότι, στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για τη διάδοση και ανάπτυξη του Σκακιού, και με δεδομένη τη σχετική απόφαση του Υπουργείου με την οποία το Σκάκι εντάσσεται στο Πρόγραμμα των Δημοτικών Σχολείων (βλ. παρακάτω), ο Όμιλός μας θα λειτουργήσει και εφέτος τη Σκακιστική του Ακαδημία από τη λήξη των μαθημάτων του τρέχοντος σχολικού έτους, μέχρι το τέλος Ιουνίου (19-30/6/17) στη διεύθυνση που είναι σημειωμένη παραπάνω. Τα μαθήματα αυτά θα συνεχιστούν και τον Ιούλιο εφόσον υπάρξουν ενδιαφερόμενοι.

 

            Κατά το υπόψη διάστημα θα παραδοθούν μαθήματα σκακιού, καθημερινά, σε ταχύρρυθμα απογευματινά τμήματα για αρχάριους, για ημιπροχωρημένους και προχωρημένους παίκτες σε ώρες που θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα μας (βλ. στο τέλος) και με Δελτίο Τύπου στις 14 Ιουνίου, το βράδυ, οπότε και θα σας αποστείλουμε και σχετική ανακοίνωση.

 

            Όπως θα γνωρίζετε, η πολιτεία, πρόσφατα, δια της Υπ. Αριθμ. Πρωτοκόλλου: 63859/Γ1/25-4-2014 Εγκυκλίου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ενέταξε το σκάκι στο πρόγραμμα των Δημοτικών Σχολείων. Ένεκα τούτου και δεδομένου ότι η ενασχόληση με το σκάκι, όπως έχουν αποδείξει διεθνείς έρευνες, καλλιεργεί στον ύψιστο βαθμό τις πνευματικές ικανότητες και τις ψυχικές αρετές των νέων, σας παρακαλούμε να συνδράμετε την παραπάνω προσπάθειά μας με την έγκαιρη και κατάλληλη ενημέρωση των μαθητών και των γονέων τους, έχοντας υπόψη ότι μπορούμε να αναλάβουμε και την παράδοση δωρεάν μαθημάτων Σκακιού στο σχολείο σας, σε περίπτωση που οργανώσετε καλοκαιρινό camp.

 

            Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για την ανταπόκριση.

  Ηλεκτρονική διεύθυνση:

aiglipapagou.net ή http://a-p-o-aigli-papagoy1.webnode.gr/

 

Κατηγορία Αθλητικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.