Αήττητη η Αίγλη Παπάγου!

Μαϊ 31, 2017
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Μετά από μια σειρά αγώνων ενός μηνός των μικρών σκακιστών μας

στο φετινό Ομαδικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Παμπάιδων-8 Αττικής, η Α΄ ομάδα μας, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, κατέκτησε το Πρωτάθλημα, αήττητη χωρίς ούτε μια ισοπαλία, προσθέτοντας ένα ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των χρυσών σταθμών της πορείας μας προς την αγωνιστική, μέσα από την ευγενή άμιλλα και το "ευ αγωνίζεσθαι" καταξίωσή μας. Οι νέοι πρωταθλητές είναι: ο ΛΙΑΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ στην πρώτη σκακιέρα με το απόλυτο ποσοστό νικών (100%), και οι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ και ΧΑΤΖΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΜΙΧΑΗΛ στη δεύτερη και τρίτη, αντίστοιχα.

 

          Με την επιτυχία αυτή ο Όμιλός μας, στους Ομαδικούς αγώνες της Αττικής στα επτά τελευταία χρόνια, κατακτά το έβδομο μετάλλιο, με σημαντικότερα, πλην του χρυσού φετινού στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων-08, ένα Χρυσό και ένα Αργυρό στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων-10 και τρία Χάλκινα στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων-12.

 

          Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σύνολο των 38 ομάδων που έλαβαν μέρος στους αγώνες, τη στιγμή που τα πιο πολλά σωματεία συμμετείχαν με μία μόνο ομάδα, ο Όμιλός μας συμμετείχε στη διοργάνωση με τρεις ομάδες που κατατάχτηκαν στην 1η, 20η και στην 31η θέση της βαθμολογίας, γεγονός που υποδηλώνει τη σοβαρή δουλειά που γίνεται σε βάθος και που δεν αφορά μόνο δυο-τρεις αθλητές που έτυχε απ’ την αρχή να ξεχωρίζουν, αλλά το σύνολο των παιδιών τα οποία κατακλύζουν κάθε χρόνο τις τάξεις της Σκακιστικής μας Ακαδημίας.

 

          Οι αγώνες έληξαν την Κυριακή 28 Μαΐου και η απονομή θα γίνει σε χρόνο που θα ανακοινώσει στο μέλλον η Ε.Σ.Σ.Ν.Α. εμείς, όμως, εορτάσαμε τη λήξη και αυτών των αγώνων με την καθιερωμένη "Σουβλακοπανδαισία" μας στην αίθουσα Προπονήσεων του Ομίλου (βλ. φωτογρ.).

 

          Πλέον των αγώνων αυτών ο Όμιλός μας συμμετείχε και στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων-10 με τρεις (!) ομάδες, καθώς και στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων-12, επίσης με τρεις (!) ομάδες με πολύ καλά αποτελέσματα.

 

            Η Διοίκηση του Ομίλου συγχαίρει όλους τους παραπάνω σκακιστές και καλεί και τους υπόλοιπους μαθητές να τους μιμηθούν.

 

 

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ

ΣΤΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

 

            Βασικά Τμήματα

            Τμήμα Αρχαρίων (Αρχ-1): Τετάρτη – Σάββατο: 18.00 (τώρα 18.30) – 19.30 (20.00).

            Τμήμα Ημιπροχωρημένων (Ημ-2): Τετάρτη – Σάββατο: 19.00 (19.30) – 20.30 (21.00).

            Τμήμα Προχωρημένων (Πρ-3): Τετάρτη: 20.00 (20.30) – 21.30 (22.00) – Σάββατο: 20.00 – 22.30 (23.00).

 

            Ειδικά Τμήματα

            -           Λειτουργία Λέσχης κάθε Παρασκευή: Για την εξυπηρέτηση των μελών και των φίλων του Ομίλου, κάθε Παρασκευή, από 19.00 έως 22.00, δε θα παραδίδονται μαθήματα, αλλά όσοι επιθυμούν θα μπορούν να επισκέπτονται την αίθουσα προπονήσεων του Ομίλου για παίξιμο παρτίδων.

            -           Παρασκευή 19.00-22.00, (κατά διαστήματα): Μικτό Τμήμα, ανεξαρτήτως γνώσεων και ηλικίας. Στο Τμήμα αυτό δεν παραδίδονται μαθήματα, αλλά οι μαθητές εργάζονται υπό την επίβλεψη του Προπονητή τους, επιλύοντας σκακιστικά προβλήματα – ασκήσεις. Επίσης, από καιρού εις καιρόν οι τρεις ώρες του Τμήματος θα διατίθενται για τη διεξαγωγή αγώνων.

            -           Παρασκευή 19.00-20.00 (μόνον κατόπιν προηγηθείσας τηλεφωνικής συνεννοήσεως): Τμήμα νέων μικρών μαθητών (κυρίως Νήπια και Α΄ τάξη Δημοτικού) για ολιγοήμερη προετοιμασία τους με σκοπό τη γρήγορη ένταξή τους σε κάποιο από τα Βασικά Τμήματα. Λειτουργεί παράλληλα και στα πλαίσια του πιο πάνω Τμήματος 19.00-22.00 της ιδίας ημέρας.

            Σημείωση: Βασική προϋπόθεση για να συμμετέχει κανείς στα Τμήματα της Παρασκευής (πλην της Λέσχης) είναι, είτε να συμμετέχει σε κάποιο από τα Βασικά Τμήματα Τετάρτης ή Σαββάτου είτε να προετοιμάζεται για ένταξη σ’ αυτά.

 

            Ταχύρρυθμα Καλοκαιρινά Τμήματα

 

            :Από τη λήξη του σχολικού έτους και μέχρι τέλος Ιουνίου, με ενδεχόμενη λειτουργία και τον Ιούλιο, θα λειτουργήσουν Ταχύρρυθμα Καλοκαιρινά Τμήματα επί καθημερινής βάσης, σύμφωνα με ανακοίνωση που θα εκδοθεί εντός των ημερών.

 

            Αγώνες

            Κάθε Κυριακή πρωί και ενίοτε απόγευμα ΠαρασκευήςΣαββάτουΚυριακής.

 

        Όλα τα μαθήματα, πλην της ομάδας των Επιλέκτων, είναι ΔΩΡΕΑΝ προσφορά του Προέδρου του Δ.Σ. του Ομίλου Ιωάννη Παναγάκου και των συνεργατών του και παραδίδονται στον παραπάνω χώρο που μας διέθεσε ευγενικά ο Δ.Ο.Π.Α.Π. Οι γονείς συμμετέχουν συμβολικά στα έξοδα καθαριότητας και αγοράς επάθλων για τα παιδιά, καθώς και για οτιδήποτε άλλο από τα λειτουργικά έξοδα της Σκακιστικής μας Ακαδημίας επιθυμούν.

 

            Σχετικό video (οι μικροί μαθητές του Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ στην τηλεόραση): http://www.youtube.com/watch?v=4qLgdKAXbOo

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΣΤΑ ΤΗΛ: 210-65.24.094, 690-65.83.797 (Ιωάννη Παναγάκο) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. και στην ιστοσελίδα του Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ: http://a-p-o-aigli-papagoy1.webnode.gr/.

Κατηγορία Αθλητικά

Σχόλια αναγνωστών


Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.