10 θέσεις εργασίας στο Δημο Παπάγου Χολαργού

Δεκ 15, 2015
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Το ΝΠΔΔ «ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ» (Δ.Ο.Π.Α.Π.) ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά δέκα (10) άτομα για την κάλυψη αναγκών του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Παπάγου-Χολαργού, που εδρεύει στον Δήμο Παπάγου Χολαργού, Νομού Αττικής, με αντικείμενο την εκτέλεση των έργων: 1)«εκμάθηση ζωγραφικής για ενήλικες και παιδιά», 2) «εκμάθηση κλασικού και σύγχρονου μοντέρνου χορού», 3) «εκμάθηση κοπτικής -ραπτικής», 4) «εκμάθηση κατασκευής κοσμήματος», 5) «εκμάθηση μουσικοκινητικής αγωγής – σύστημα διδασκαλίας Orff, για παιδιά» και 6) «θεατρικό παιχνίδι», 7) «εκμάθηση αγιογραφίας», 8)»εκμάθηση τραγουδιού», 9) «εκμάθηση ψηφιδωτού»,10)ιατρική κάλυψη των αθλουμένων του ΔΟΠΑΠ, συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες. Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί ανά τόπο εκτέλεσης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης ο εξής αριθμός ατόμων:

  • 1 ΠΕ Ζωγραφικής
  • 1 ΠΕ Θεατρολόγου
  • 1 ΠΕ Ιατρού
  • 1 ΔΕ Αγιογράφου
  • 1 ΔΕ Δάσκαλος/α Κατασκευής Κοσμήματος
  • 1 ΔΕ Δάσκαλος/α Κατασκευής Κοσμήματος
  • 1 ΔΕ Δάσκαλος/α μουσικοκινητικής Αγωγής – σύστημα διδασκαλίας ORFF
  • 1 ΔΕ Δάσκαλος/α Τραγουδιού
  • 1 ΔΕ Δάσκαλος/α Χορού
  • 1 ΔΕ Δάσκαλος/α Ψηφιδωτού

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Παπάγου-Χολαργού Αττικής, Νευροκοπίου και Αργυροκάστρου Τ.Κ. 15669, Παπάγου απευθύνοντάς την στη Γραμματεία, υπ’ όψιν κας Σταυρούλας Σκιάνη (τηλ. επικοινωνίας: 210-6543879, εσωτ 1) ή στο τμήμα Διοικητικού Οικονομικού, κα Αργυρή Κολιακουδάκη (τηλ 210-6543879, εσωτ. 119). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για επιλογές απασχόλησης μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΔΕ). Η σώρευση επιλογών απασχόλησης διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Δείτε αναλυτικά την προκύριξη στο proson.gr 

http://www.proson.gr/el/ergasia/23/10-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%B3%CE%BF%CF%85-%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%8D

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.