Η Γνώμη,''Αποτυχία Ξύδη…''

Ιουλ 12, 2011
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Είναι απίστευτα τα προβλήματα που δημιούργησε ο κ. Ξύδης το πρώτο διάστημα του 2011 τόσο στον Παπάγο όσο και στο Χολαργό. Η Αγία Σκέπη μετά από πολλούς μήνες παραμένει "χαλάσματα" λόγω των παράνομων πολεοδομικών εργασιών του κ.Ξύδη και της τεράστιας αντίδρασης του κόσμου. Ο αύλιος χώρος του Αγίου Γεωργίου παραμένει μια τεράστια τσιμέντινη αλάνα όπου σπαταλήθηκαν τόνοι σκυροδέματος προκειμένου να επιτευχθεί ένα "αισθητικό αίσχος" και "περιβαλλοντικό έγκλημα". Το εστιατόριο αντισφαιρίσεως του Παπάγου έκλεισε λόγω παράνομης παροχής άδειας εκ μέρους της δημοτικής αρχής. Οι δρόμοι του Χολαργού αλλά και του Παπάγου ποτέ δεν υπήρξαν τόσο βρώμικοι όσο αυτό το διάστημα. Οι παιδικοί σταθμοί του Χολαργού οι οποίοι μέχρι να αναλάβει ο κ. Ξύδης λειτουργούσαν υποδειγματικά, σήμερα υπολειτουργούν ενώ τα τροφεία αυξήθηκαν κατακόρυφα με αποτέλεσμα οι γονείς να δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν οικονομικά. Η νέα δημοτική ομάδα είναι κατά γενική ομολογία άπειρη, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες υποχρεώσεις του νέου δήμου. Όλες οι προεκλογικές υποσχέσεις του κ. Ξύδη για το πολιτιστικό κέντρο , το βρεφονηπιακό σταθμό, το υπόγειο παρκινγκ και το πολυιατρείο του Παπάγου παραμένουν ανεκπλήρωτες υποσχέσεις αναρτημένες σε πινακίδες σε όλο τον Παπάγο για να θυμίζουν στους κατοίκους "τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα." Η συγκοινωνία, το κυκλοφοριακό, η στάθμευση στις περιοχές πλησίον του ΜΕΤΡΟ , η συνεχής υποβάθμιση της κάτω ζώνης Παπάγου και η πλημμελής μέριμνα για τους νέους και τους ηλικιωμένους είναι τα μόνιμα και χρόνια προβλήματα του Παπάγου τα οποία πλέον εξαπλώνονται επιδημικά και στο Χολαργό. Είναι σαφές και βέβαιο ότι η νέα δημοτική αρχή απέτυχε παταγωδώς το πρώτο αυτό διάστημα. Ας ελπίσουμε ότι τους επόμενους μήνες οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι θα αποφασίσουν να δουλέψουν σοβαρά χωρίς να αρκούνται να παρευρίσκονται μόνο σε εκδηλώσεις και εορτές !!!! Του Δημήτρη Οικονόμου
Κατηγορία Η ΓΝΩΜΗ
Τελευταία τροποποίηση στις %PM, %12 %713 %2011 %19:%Ιουλ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η Γνώμη ''Μείωση Δημοτικών Τελών'' »

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.