Δωρεάν προσκλήσεις από το Δήμο μας για τη συναυλία της Πέγκυ Ζηνα

Αυγ 29, 2020
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Διανομή δωρεάν προσκλήσεων για τη συναυλία

«Πέγκυ Ζήνα  - Λαϊκή Ορχήστρα Μ. Θεοδωράκης». 
Συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής,  παρέχει τη δυνατότητα στους πολίτες να παρακολουθήσουν τη συναυλία «Λαϊκή Ορχήστρα Μ. Θεοδωράκης – Πέγκυ Ζήνα», την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.15, στο πλαίσιο του 26ου Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού. 

Για την εκδήλωση θα διανεμηθούν δωρεάν προσκλήσεις σε αριθμημένες θέσεις και πάντα με την τήρηση όλων των απαιτούμενων μέτρων για την προστασία της υγείας των επισκεπτών. 

Η διανομή των δωρεάν προσκλήσεων θα γίνει ως εξής:

1. Ηλεκτρονικά με αποστολή μηνύματος στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,

2. Στο κατάστημα Δαναός (Λ. Μεσογείων 230, Χολαργός), από το Σάββατο 29 Αυγούστου, κατά τις ημέρες και ώρες καταστημάτων,

3. Στο Γραφείο του Φεστιβάλ (Αναστάσεως 90, Παπάγου), από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, Δευτέρα έως Παρασκευή και κατά τις ώρες 09.00 έως 14.00.

Κάθε άτομο θα μπορεί να λάβει μέχρι δυο (2) ατομικές προσκλήσεις, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

✔️Διασκεδάζουμε ασφαλείς στο κηποθέατρο Παπάγου, τηρώντας τα παρακάτω μέτρα:

1️⃣Φοράμε τη μάσκα, κατά την είσοδο, την έξοδο από το κηποθέατρο, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.
2️⃣Αγοράζουμε το εισιτήριο κατά προτίμηση ηλεκτρονικά ή πριν την ημέρα της παράστασης από τα σημεία προπώλησης.
3️⃣Προσερχόμαστε στο κηποθέατρο τουλάχιστον 45 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης.
4️⃣Κατά την είσοδο στο κηποθέατρο τηρούμε τις αποστάσεις, ακολουθώντας τις οδηγίες των εθελοντών και τις σχετικές σημάνσεις.
5️⃣Κατά τη διάρκεια της παράστασης καθόμαστε στο αριθμημένο κάθισμα που αναγράφεται στο εισιτήριό μας και δεν αλλάζουμε θέση.
6️⃣Μετά το πέρας της παράστασης ακολουθούμε τις οδηγίες των ταξιθετριών μέχρι την έξοδο από το κηποθέατρο.
.

Κατηγορία Πολιτιστικά

Σχόλια αναγνωστών


Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.