Στη δημοσιότητα η επιστολή Αποστολόπουλου στον ΑΟΟΑ για το τένις του Παπάγου

Μαρ 26, 2019
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Δείτε παρακάτω την επιστολή του

Δημάρχου  Ηλία Αποστολόπουλου προς τον Διοικητή του ΑΟΟΑ

Προς Αυτόνομο Οικοδομικό Οργανισμό (ΑΟΟΑ)

 

Κοιν. Αθλητικό Όμιλο

Αντισφαίρισης Παπάγου (Α.Ο.Α.Π.),

 

Αγαπητέ κ. Διοικητά,

Όπως και εσείς πολύ καλά γνωρίζετε, ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Παπάγου (Α.Ο.Α.Π.),  δραστηριοποιείται στην πόλη μας από το 1980 και συνεισφέρει σοβαρότατο κοινωνικό έργο στο Δήμο μας, με προγράμματα που υλοποιεί και χρηματοδοτεί.   Σ’ αυτά τα προγράμματα συμμετέχουν πολλά παιδιά δημοτών μας καθώς και πολλοί μαθητές των σχολείων του Δήμου μας (δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Α.Ο.Α.Π. αποτελεί χώρο καθημερινής άθλησης πολλών δημοτών μας και ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός συντηρείται από τις συνδρομές των μελών του και την στήριξη του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Απευθυνόμενοι σε σας, παρακαλούμε όπως αντιμετωπίσετε με θετικό πνεύμα, το ζήτημα της ανανέωσης της μίσθωσης του χώρου που χρησιμοποιεί ο Αθλητικός όμιλος, προκειμένου να συνεχίσει τις δραστηριότητες του ο Α.Ο.Α.Π. ώστε οι συμπολίτες μας να εξακολουθήσουν να αθλούνται σε ένα υγιές περιβάλλον και να μην καταστεί το ιστορικό αυτό σωματείο ανέστιο.

Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις ευρίσκονται εντός της Α’ ζώνης Υμηττού, περιοχής ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς και περιβαλλοντικής σπουδαιότητας, φρονούμε δε ότι ο Α.Ο.Α.Π. καθόλα τα χρόνια της φιλοξενίας του στον ανωτέρω χώρο, έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του, επιδεικνύοντας τον απαιτούμενο σεβασμό.

 

Με εκτίμηση

Ηλίας Αποστολόπουλος

Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού

Κατηγορία Πολιτιστικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.