Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από το ΔΟΠΑΠ

Μαρ 07, 2019
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Την Παρασκευή 1 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε

η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΔΟΠΑΠ στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο Υποδοχής  του Αθλητικού Κέντρου Παπάγου στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού επί της οδού Νευροκοπίου και Αργυροκάστρου. Σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα στην καρδιά του Παπάγου και δίπλα στο πλήθος των ανακαινισμένων έργων (Γήπεδα Τένις και Μπάσκετ, ΕΑΚ, Δημοτικό Γυμναστήριο Παπάγου μεταξύ άλλων) του Οργανισμού οι εργαζόμενοι, τα μέλη Δ.Σ. του ΔΟΠΑΠ, και πλήθος προσώπων από τον πολιτικό, δημοσιογραφικό και κοινωνικό στίβο του Δήμου μας απόλαυσαν μια επιτυχημένη εκδήλωση.

«Βρισκόμαστε σε έναν ανακαινισμένο χώρο που αποπνέει ομορφιά. Σίγουρα ο ΔΟΠΑΠ αποτελεί ένα σημαντικό κύτταρο της κοινωνίας μας και ένα ζωντανό κομμάτι του δήμου μας καθώς παρέχει υπηρεσίες  στους συνδημότες μας, οι οποίοι αθλούνται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού. Επίσης τα παιδιά μας παίζουν στα γήπεδα του ΔΟΠΑΠ και οι Σύλλογοι προπονούνται δωρεάν. Ταυτόχρονα έχουν αναπτυχθεί πολιτιστικές δράσεις  και υπάρχουν βλέψεις για περιβαλλοντικές καμπάνιες. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κύριο Δημήτριο Οικονόμου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τις προτάσεις τους και το προσωπικό του Οργανισμού το οποίο αποτελεί το θεμέλιο λίθο για την πραγματοποίηση των σημαντικών έργων και την άριστη λειτουργία», δήλωσε ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, κύριος Ηλίας Αποστολόπουλος.

1do.jpg - 196.44 kB

 

 

«Με την ανακαίνιση του αίθριου και των αιθουσών  του Δημοτικού Γυμναστηρίου καθώς και την μεταφορά και αναβάθμιση του εξοπλισμού του ολοκληρώθηκε μια προσπάθεια πολλών μηνών. Τους πρώτους μήνες της παρούσας  διοίκησης μειώσαμε τα έξοδα σε λογαριασμούς ΔΕΚΟ και αλλάξαμε τραπεζικό ίδρυμα για να επιτύχουμε μεγαλύτερο επιτόκιο και δωρεάν παροχή υλικοτεχνικής υποδομής. Δράσαμε και συνεχίζουμε να δρούμε ως νοικοκύρηδες με διαφάνεια και προπάντων ως εντολοδόχοι των πολιτών με στόχο να αναπτύξουμε ότι είχε ήδη χτιστεί. Διενεργήσαμε διαγωνισμούς με πλήρη διαφάνεια. Ξεκινήσαμε τον ισολογισμό έναρξης και έχουμε φτάσει στο 2015. Αυτά είναι μόνο ένα μέρος των έργων που έχουν πραγματοποιηθεί από το 2017 με τη σημαντική συμβολή της ‘ατμομηχανής’ που αποτελούν οι εργαζόμενοι  του Οργανισμού», ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ, κύριος Δημήτριος Οικονόμου.

Στην  κοπή παρευρέθηκαν  ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κύριος Ηλίας Αποστολόπουλος,   ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Αθανάσιος Βαλυράκης,  ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης κύριος Κωνσταντίνος-Πολυχρόνης Τίγκας, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δίκτυο  Πολιτών» κύριος Περικλής Ζήκας, οι Αντιδήμαρχοι κύριος Αθανάσιος Αυγουρόπουλος και κυρία Ειρήνη Βεντουζά-Παπανικολάου, η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠ και Δημοτική Σύμβουλος κυρία Μαρία Δημητριάδου-Καρασιμοπούλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος Δ.Σ.  ΔΟΠΑΠ κύριος Μιχάλης Χατζής και πολλά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΠΑΠ.

Κατηγορία Πολιτιστικά
Τελευταία τροποποίηση στις %AM, %08 %365 %2019 %09:%Μαρ

Σχόλια αναγνωστών


Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.