Κοπή πίτας και βραβεύσεις αθλητών ΓΑΣΧ

Φεβ 15, 2019
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 στο κατάμεστο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχείου Παπάγου–Χολαργού,

πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση βράβευσης των αθλητών και αθλητριών του ΓΑΣΧ που διακρίθηκαν κατά την αθλητκή χρονιά 2018 μαζί με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τους ευχαριστούμε από καρδιάς για την τιμή, από την τοπική αυτοδιοίκηση ο δήμαρχος Παπάγου Χολαργού κος Ηλίας Αποστολόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Θανάσης Βαλυράκης, οι αντιδήμαρχοι κα Αθανασάκου-Μουντάκη, κα Βεντουζά, κος Αυγουρόπουλος, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κος Οικονόμου, ο πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής κος Μ. Τράκας ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής κος Χ. Πετράκης, η πρόεδρος του ΔΟΚΜΕΠΑ κα Παρίση, οι κκ δημοτικοί σύμβουλοι Λίλα Σουρανή, Βασίλης Σιαμάνης, Κ. Τίγκας , Δ. Τούτουζας, η αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κα Δημητριάδου, ο ΓΓ του δήμου κος Τσοχαλής, ο ΓΓ ΔΟΠΑΠ κος Ε. Κίντζιος, εκπρόσωποι ομοσπονδιών: Πρόεδρος ΕΟΤ Δρ, Συναδινός Πέτρος, της ΕΣΠΑΑΑ κα Αντωνοπούλου Ηλέκτρα, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά κος Καρδαράς Γιώργος, η ταμίας της ομοσπονδίας ΑΜΕΑ κα Ζωγράφου, Πρόεδροι και εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων και ο πρόεδρος των γιατρών του Κόσμου κος Νικήτας Κανάκης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε αναφορά στην αγωνιστική πορεία και εξέλιξη του κάθε τμήματος του συλλόγου και στον σημαντικό ρόλο, των άμισθων εθελοντών μελών του ΔΣ γιατί είναι αυτός που επί σειρά ετών, προσφέρει τη δυνατότητα στο μη κερδοσκοπικό ερασιτεχνικό σύλλογο μας, τον Γ.Α.Σ.Χ., να υφίσταται, να έχει την απαραίτητη για τη λειτουργία του οργανωτική δομή, να μπορεί να δημιουργήσει μία αθλητική κοινωνία, στην οποία όλοι είναι αποδεκτοί, ο καθένας με τον δικό του διακριτό, ξεχωριστό και σεβαστό ρόλο.

Στη συνέχεια δόθηκε το βήμα σε ανθρώπους που είτε αθλούνται οι ίδιοι, είτε ως γονείς αθλητών είναι κοντά μας, για να μας μεταφέρουν ο καθένας μέσα τη δική του οπτική γωνία, την εμπειρία τους:

* Δημήτρης Κανελλόπουλος αθλητής της Τοξοβολίας

* Εμμανουήλ Μπαρμπούνης αθλητής του Πινγκ-Πονγκ

* Γρηγόρης Μπογδάνης γονιός αθλήτριας στίβου

* Σοφία Παππά πρωταθλήτρια Αεροβικής Γυμναστικής

Χωρίς κανείς να διεκδικεί το αλάθητο αλλά όλοι μαζί, μία ομάδα, μία οικογένεια εθελοντές, προπονητές, αθλητές πάντα με την στήριξη των γονιών και της Δημοτικής Αρχής, θα συνεχίσουμε να χαράζουμε πορεία αντάξια της ιστορίας του ΓΑΣΧ.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες μας που αγωνίζονται με πάθος και θέληση, γιατί χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουν στην αίθουσα κλήσης ενός πανελληνίου πρωταθλήματος, να κερδίσουν δηλαδή το δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Συγχαρητήρια σε όλους τους προπονητές μας που είναι πάντα κοντά στα παιδιά μας και στο σύλλογο.

Βραβεύσεις:

Ο σύλλογος μας έχει αναδείξει πρωταθλητές Ελλάδας αλλά και αθλητές σε εθνικό επίπεδο με Βαλκανικές, Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες Επιτυχίες που κάνουν υπερήφανους όχι μόνο τους ιδίους, τις οικογένειες τους και τον σύλλογο αλλά και τον δήμο μας!!! Και η βραδιά ήταν αφιερωμένη σε αυτούς.

 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

1. Τμήμα Αγωνιστικής Αεροβικής Γυμναστικής

Για άλλη μια χρονιά τα κορίτσια Αεροβικής πρωταγωνίστησαν και έξω από τα σύνορα της χώρας μας.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ηλικιών, που διεξήχθει στο Γκιμαραές της Πορτογαλίας απο 27 εως 29 Μαϊου 2018, δύο αθλήτριες μας, η Αυγητίδου Αιμιλία και η Θεοδωρακέα Αναστασία στελέχωσαν τις εθνικές ομαδες της αεροβικής και συγκεκριμένα:

* η Αυγητίδου Αιμιλία κατέκτησε την 5η θέση με το GROUP και την 6η θέση στο ΤΡΙΟ

* η Θεοδωρακέα Αναστασία κατεκτησε την 5η θέση με το GROUP

 

Προπονητής των συγκεκριμένων κοριτσιών και προπονητής όλης της Αεροβικής του ΓΑΣΧ είναι ο Δημήτρης Πολύζος, μέλος της τεχνικής επιτροπής Αεροβικής της Ε.Γ.Ο. και Διεθνής κριτής.

 

2. Ομάδα Σκάκι

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ομάδα σκάκι του ΓΑΣ Χολαργού εντός του 2018: κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον Α’ Όμιλο της Α’ Τοπικής Κατηγορίας και εξασφάλισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Επιπλέον, μετά και τους αγώνες κατάταξης, η ομάδα μας πήρε την τρίτη θέση συνολικά στην Κατηγορία, κερδίζοντας το αντίστοιχο Κύπελλο.

Οι παίκτες μας υπερέβαλαν εαυτούς, πετυχαίνοντας έξι νίκες σε επτά αγώνες και κέρδισαν πανάξια την άνοδο. Η επιτυχία ήταν αποτέλεσμα της συνέπειας και σταθερότητας των παλαιότερων παικτών, σε συνδυασμό με την πρόοδο που παρουσίασαν οι νεαροί σκακιστές της ακαδημίας μας.

Οι παίκτες που πέτυχαν την άνοδο είναι:

* Γενικές Σκακιέρες

Τζαμουράνης Δημήτριος, Λακαφώσης Ιωάννης, Ζερβογιάννης Αλέξανδρος, Φαχούρι Νιδάλ, Μαρινόπουλος Νικόλαος, Χατζηγιάννης Τρύφων, Ανύσιος Μάρκος, Ζαφίροβ Βέντσισλαβ, Χατζηγιάννης Ιωάννης.

* Γυναικεία Σκακιέρα

Ψωμά Βιργινία, Φραγκιαδάκη Ειρήνη, Μαλλιά Αλεξάνδρα.

* Νεανικές Σκακιέρες

Ψαθάκης Σάββας, Ψαθάκης Γιάννης, Μαντούβαλος Παναγιώτης, Ρέππας Χρήστος

* Επιμορφωτής της ομάδας είναι ο Μάριος Μολφέτας με βοηθό για τις ακαδημίες τον Ιωσήφ Λύτρα.

 

3. Βραβείο «ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ»

Το βραβείο αυτό απονέμεται σε έναν αθλητή ή αθλήτρια που συγκεντρώνει την μεγαλύτερη αθλητική επιτυχία και ταυτόχρονα την μεγαλύτερη μαθητική επίδοση. Ένας συνδιασμός που αξίζει να βραβευτεί και να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους, αποδεικνύοντας οτι ο αθλητισμός ειναι μέρος της παιδείας και της μόρφωσης των νέων.

Φέτος βραβεύσαμε τον Ζαντιώτη Γιάννη, αθλητή της τοξοβολιας, που κατέκτησε την 6η ομαδική νίκη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού χώρου κατηγορία Ν. Ανδρών Σύνθετου τόξου και πέτυχε την Εισαγωγή του στη τριτοβάθμια εκπαίδευση στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πειραιά.

 

4. ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Παρόλο που γνωρίζουμε πόσο σεμνοί είναι, δείχνοντας την αξία και το έργο τους μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και μέσα από τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς τους,

θεωρούμε ότι στη βραδιά των βραβεύσεων έχουν και αυτοί μια θέση στη σκηνή μαζί με τους αθλητές τους και κυρίως στην καρδιά μας!

* Βόλεϊ: Σκαπετοράχη Φρόσω

* Στίβος: Κοκορέτσης Κώστας -Καλοχέρη Όλγα -Καλτζίδης Ανέστης

* Τοξοβολία: Παμβουξόγλου Αλέξανδρος

* Σκάκι: Μολφέτας Μάριος

* Ρυθμική Γυμναστική: Ασένοβα Νέλι -Γαλάνη Σοφία -Τζόβα Έλλη -Ακριτίδου Πασχαλιά -Αργύρη Γεωργία -Βουρλή Ελένη

* Αεροβική Γυμναστική: Πολύζος Δημήτρης -Κιούση Πέγκυ -Κρόκου Ισαβέλλα

* Πινγκ-Πονγκ: Παπαβασιλείου Άκης -Μαρίνας Αουρέλια

* Ξιφασκία: Λιάκατος Στρατής

 

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις ανά αθλητή-αθλήτρια των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου μας. Αναλυτικά οι βραβεύσεις ανά τμήμα στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας: www.gas-holargos.gr, στην σελίδα του κάθε τμήματος.

Ακολούθησε το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου, με το τμήμα ξιφασκίας να κερδίζει το φλουρί.

Το κοινό και οι αθλητές μοιράστηκαν τα δικά τους κομμάτια, και το φλουρί έτυχε στην μικρή μας αθλήτρια του στίβου Βερόνικα Στάνκοβιτς.

 

Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά με υγεία, δημιουργία και με πολλές αθλητικές και προσωπικές επιτυχίε

Κατηγορία Πολιτιστικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.