Τρομερή η ανασκόπηση χρονιάς για τους Οδηγούς Παπάγου!

Μαϊ 19, 2017
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Μια πολύ δραστήρια χρονιά για το Τοπικό Τμήμα Οδηγών Παπάγου 

που σίγουρα θα αφήσει στα μέλη δυνατές αναμνήσεις!

Μία χρονιά που έχτισαν με χαρές και γέλια! Ας κάνουμε μια ανασκόπηση στην Οδηγική αυτή χρονιά 2016-2017.

Τα Αστέρια μας (5-7 ετών)

Η Αστεροπαρέα μας συναντιέται μία φορά την εβδομάδα στον Γαλαξία της, το Σάββατο 12:00-13:30 όπου φοράνε όλοι τις τυρκουάζ φόρμες τους και τα γρήγορα παπούτσια τους. Το ρητό τους είναι Πάντα Φίλοι και όλοι μαζί με το Φωτεινό, το Χαρού- μενο, το Πρόθυμο και το Ζαχαρένιο Αστέρι.  Μαθαίνουν νέα πράγματα  Παίζουν  Τραγουδούν  Κάνουν κατασκευές και  Πηγαίνουν εκδρομές στη φύση. 

 

Τα Πουλιά μας (7-11 ετών)

Το Σμήνος μας συναντιέται μία φορά την εβδομάδα το Σάββατο 12:00-14:00. Η ώρα όμως, περνάει πολύ γρήγορα γιατί τα Πουλιά:  Παίζουν και τραγουδούν  Κάνουν κατασκευές  Συζητούν και λένε τη γνώμη τους  Πάνε εκδρομές  Μαθαίνουν να σέβο- νται τους άλλους και να συνεργάζονται μαζί τους  Γνωρίζουν τη ζωή στη φύση  Κάνουν Βήματα και Πτυχία  «Δίνουν Χέρι» που είναι το Ρητό τους και σημαίνει ότι βοηθούν παντού και πάντα! 

 

Οι Οδηγοί μας (11-14 ετών)

Οι Οδηγοί αγαπούν την περι- πέτεια, την εξερεύνηση και τα ταξίδια. Τους αρέσει να γνω- ρίζουν νέους τόπους και να ανακαλύπτουν καινούργια πράγματα. Συναντιούνται κάθε Σάββατο 16:00-18:00 όπου:  αποφασίζουν, σχεδιάζουν και κάνουν τις ιδέ- ες τους πραγματικότη- τα!  Μαθαίνουν να φροντί- ζουν τον εαυτό τους και τους άλλους γύρω τους  Φτιάχνουν γερές φιλίες  Γνωρίζουν και αγαπούν τη φύση  Ξέρουν πώς να επιβιώ- νουν σε… δύσκολες κα- ταστάσεις  Ζουν την περιπέτεια!

 

Οι Μεγάλοι Οδηγοί μας (14-17 ετών)

Οι Μεγάλοι Οδηγοί συνα- ντιούνται μία φορά την εβδο- μάδα, την Κυριακή 16:30- 18:30. Τη συγκέντρωσή τους την έχουν επιμεληθεί οι ίδιοι οι Μεγάλοι Οδηγοί σε επι- τροπές. Έτσι ασχολούνται με ότι πραγματικά τους ενδιαφέ- ρει αλλά ταυτόχρονα μαθαί- νουν τη διαδικασία προετοι- μασίας δράσεων. Έτσι κατά τη διάρκεια μια συγκέντρω- σης μπορούν:  Να ενημερωθούν και να συζητήσουν για κοινω- νικά θέματα που τους ενδιαφέρουν  Να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία ή σε όποιον χρειάζεται τη βοήθειά τους  Να οργανώσουν την κατασκήνωση τους  Να κάνουν πρόβα για την μπάντα τους

 

Το Τοπικό μας Συμβούλιο

Φέτος το Τοπικό μας Συμβούλιο ανέλαβε δράση και οργάνωσε με τη βοήθεια των Στελεχών:  Το καθιερωμένο Χριστουγεν- νιάτικο Bazaar  Γιορτή για την Ημέρα Σκέψης και εορτασμό των 50 χρόνων λειτουργίας του Τοπικού μας.  Δημιουργία επετειακών φού- τερ Και αυτήν την περίοδο οργανώνει το πολύ-αναμενόμενο Οδηγικό Πα- νηγύρι για το κλείσιμο της οδηγι- κής χρονιάς! 

 

Το T.T. Παπάγου Το Τοπικό Τμήμα Παπάγου λειτουργεί από το 1964 και έχει συμ- βάλλει στη διαπαιδα- γώγηση χιλιάδων νέων του Δήμου μας τα χρόνια αυτά. Έχει αναδείξει Στελέχη , Εκπαιδευτές, Εφόρους Κλά- δων, Περιφερειακούς Εφό- ρους, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εκπροσώπους στην Παγκόσμια Οργάνωση Οδηγών αλλά και σε άλλα Διεθνή Φόρα.

 

Επικοινωνήστε μαζί τους Διεύθυνση: Ιωνίας 4, Παπάγου Ηλ.

Διέθυνση: http://seo.gr/ localDep.asp?ITMID=389&LANG=GR

mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σελίδα Facebook: https:// www.facebook.com/ttpapagou/

 

Κατηγορία Πολιτιστικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.