Ανοιχτή επιστολή προς όλους για την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΖΩΩΝ στο Δήμο μας

Νοε 19, 2018
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ από συνδημότη και φιλόζωο του Δήμου μας.

Διαβάστε παρακάτω την επιστολή του κυρίου Αγγέλου που αναρτήθηκε και σε κοινωνικά δίκτυα για την ανάγκη που θπάρχει από τους ζωόφιλους συνδημότες μας, για την ύπαρξη δημοτικού κτηνιατρείου αλλά και κοιμητηρίου.

Αγαπητοί κύριοι υποψήφιοι Δήμαρχοι του Δήμου Παπάγου-Χολαργού
Βρισκόμαστε λίγους μήνες προ των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και θεωρώ σκόπιμο, ενόψει των συναντήσεών σας με συνδημότες, των εξαγγελιών σας και των προγραμματικών σας θέσεων, να σας υπενθυμίσω ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε και στο Δήμο μας, αλλά και σε όλους τους Δήμους της χώρας.
Γνωρίζετε ότι ο Δήμος μας διαθέτει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά ζωοφιλίας στη χώρα. Εντούτοις, δε διαθέτει Δημοτικό Κτηνιατρείο αλλά ούτε και Κοιμητήριο για τους τετράποδους φίλους μας, κάτι που καθιστά προβληματική τη φάση του αποχωρισμού, όταν και όποτε αυτή φτάσει. Γιατί, ζώντας με ένα πλάσμα για πάνω από 10 ή 15 χρόνια, είναι απαράδεκτο να μη μπορείς να του προσφέρεις τη δυνατότητα να ταφεί με αξιοπρέπεια και σεβασμό. Ασφαλώς το ίδιο ισχύει και για όσα είναι αδέσποτα, για τα οποία η ανάγκη ύπαρξης Δημοτικού Κτηνιατρείου κρίνεται αναγκαία.
Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να γνωρίσετε σε όλους μας πώς πρόκειται να επιλύσετε το μείζον αυτό πρόβλημα. Όχι με χάιδεμα αυτιών και παραπομπή της επίλυσης στο μέλλον. Εδώ και τώρα ο κάθε υποψήφιος Δήμαρχος οφείλει να δώσει απάντηση, εξασφαλίζοντας τον απαραίτητο χώρο και τις προϋποθέσεις για άμεση λειτουργία του.
Γνωρίζω και αναγνωρίζω πως η βαθειά ανθρωπιστική κρίση που βιώνουμε επί 9 συναπτά έτη μας έχει κάνει αρκετά σκληρούς σε πολλά ζητήματα. Πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνδημότες μας δεν επιλύονται. Οι τετράποδοι φίλοι μας δε χρωστούν κάτι. Τους χρωστάμε εμείς στο να γινόμαστε καλύτεροι. Ας αποδείξουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε!

Με εκτίμηση
Γιάννης Γ. Αγγέλου
Δημότης Παπάγου Χολαργού

Τελευταία τροποποίηση στις %PM, %19 %741 %2018 %18:%Νοε

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.