Γνωστοποίηση Αυγουρόπουλου για τα πλαστά e-mail!

Ιαν 18, 2012
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Σας κάνω γνωστό πως, τον τελευταίο καιρό κάποιο άτομο, το οποίο σαφέστατα έχει σοβαρά προβλήματα υγείας, κάνει χρήση το ονόματός μου και στέλνει σε τοπικά sites, blogs & εφημερίδες διάφορα κείμενα με αποστολέα: «Θανάσης Αυγουρόπουλος» ή «Αθανάσιος Αυγουρόπουλος Δημοτικός Σύμβουλος». Συγκεκριμένα έχει δημιουργήσει πλαστά e-mail με τον διακριτικό τίτλο, «Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.» & «Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.», από τα οποία στέλνει ψεύτικα κείμενα με το όνομα το δικό μου. Ακόμη έχει δημιουργήσει στο facebook ψεύτικο προφίλ με το όνομα: «Θανάσης Αυγουρόπουλος». Θερμή παράκληση, σε περίπτωση που λάβετε οποιοδήποτε e-mail με οποιοδήποτε κείμενο και αποστολέα, Θανάσης Αυγουρόπουλος να μην κάνετε ανάρτηση ή δημοσίευση πριν επικοινωνήσετε μαζί μου. Το δικό μου γνήσιο e-mail είναι: «Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.». Το δε δικό μου αντίστοιχο γνήσιο προφίλ στο facebook είναι: «THanasis Avgouropoulos». Ευχαριστώ Θανάσης Αυγουρόπουλος
Κατηγορία Κοινωνικά
Τελευταία τροποποίηση στις %PM, %18 %498 %2012 %12:%Ιαν

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.