Σήμερα η έναρξη των επαγγελματικών σεμιναρίων του Δήμου μας

Νοε 29, 2015
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ξεκινά σήμερα το δωρεάν σεμινάριο Επαγγελματικού προσανατολισμού

στον ΔήμοΠαπάγου – Χολαργού διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Επικοινωνία», το οποίο απευθύνεται σε άνεργες/άνεργους αποφοίτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που θέλουν να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες για να διευκολυνθούν στην εξεύρεση εργασίας και την επιτυχή σταδιοδρομία τους, αφού οι άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες ενός ενδιαφερόμενου είναι ίσως το σπουδαιότερο στοιχείο για την πρόσληψή του.

Χρησιμοποιώντας και τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας, οι δεξιότητες αυτές θα καλλιεργηθούν στο σεμινάριο ως κρίσιμα εργαλεία για την καλή οργάνωση και αποτελεσματική λειτουργία μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού. Προς το τέλος του προγράμματος θα οργανωθεί συστηματική παρουσίαση των συμμετεχόντων και των προσόντων τους σε τοπικές επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα παρέχεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ υπό τη διεύθυνση του Άγγελου Κολοκούρη, συμβούλου διεθνών επιχειρήσεων με έδρα στις ΗΠΑ. Στην εκτέλεση του προγράμματος θα συμμετάσχουν ειδικοί επιστήμονες και καθηγητές, καταξιωμένοι σύμβουλοι επιχειρήσεων και επιχειρηματίες. Όλοι οι συντελεστές συμμετέχουν αμισθί.

Το πρόγραμμα θα διεξάγεται στο κτίριο Κοινωνικής Μέριμνας, επί της οδού Αγαμέμνονος 4 στο Χολαργό, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και ώρα 19:00-20:30, για έξι (6) εβδομάδες, με ημερομηνία έναρξης τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015.

Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.