Φιλανθρωπική και Πολιτιστική η δράση του Δήμου μας!

Δεκ 28, 2011
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ανακοινώνεται ότι, λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου μας, διενεμήθηκαν μέχρι σήμερα δέματα τροφίμων, γαλοπούλες και δωροεπιταγές σε πενήντα (50) οικογένειες του Δήμου μας με πολύ χαμηλό εισόδημα και ανέργους. Η διανομή των τροφίμων και δωροεπιταγών από το Δήμο θα συνεχιστεί μετά το Νέο Έτος, με σκοπό να ανακουφιστούν οι οικογένειες του Δήμου μας που έχουν ανάγκη τη συμπαράστασή μας. Από πλευράς εκδηλώσεων, στα πλαίσια των εορτών των Χριστουγέννων, έγιναν μέχρι σήμερα τα ακόλουθα : α.   Βραβεύτηκαν από το Δήμο μας οι μαθητές των Λυκείων Παπάγου και Χολαργού οι οποίοι πρώτευσαν φέτος στις εισαγωγικές εξετάσεις για τα ΑΕΙ. Στη σχετική εκδήλωση συμμετείχαν η μικτή χορωδία και η παιδική χορωδία του Δήμου μας, β.   Η παιδική χορωδία του Δήμου μας στις 18 Δεκεμβρίου, έψαλε χριστουγεννιάτικους ύμνους εντός του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Παπάγου (μετά τη λειτουργία) και στις 21 Δεκεμβρίου συμμετείχε στη χριστουγεννιάτικη εορτή της Περιφέρειας Αττικής στο αμφιθέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, γ.   Το απόγευμα της 21ης Δεκεμβρίου, με μέριμνα του Δήμου, τρεις σοπράνο της Λυρικής Σκηνής τραγούδησαν  χριστουγεννιάτικα τραγούδια και άριες στο Εμπορικό Κέντρο της οδού Περικλέους Χολαργού, δημιουργώντας μια χαρούμενη εορταστική ατμόσφαιρα, δ.   Η παιδική χορωδία του Δήμου, στις 23 Δεκεμβρίου, έψαλε τα κάλαντα στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κκ Ιερώνυμο Β’, ε.   Πραγματοποιήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου η παιδική εορτή στην Πλατεία Ελευθερίας Παπάγου, με συμμετοχή πολλών παιδιών και από τις δύο κοινότητες (Παπάγου και Χολαργού).             Οι εκδηλώσεις του Δήμου θα συνεχιστούν το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, με την οργάνωση παιδικής εορτής στο αίθριο του Εμπορικού Κέντρου οδού Περικλέους Χολαργού                  (11.00 – 16.00), έτσι ώστε να δώσουμε χαρά στα παιδιά μας και να τονώσουμε την εμπορική κίνηση της πόλης μας. Ευχόμεθα σε όλους τους δημότες και κατοίκους του Δήμου μας Χαρούμενες Γιορτές και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.                                                                                                                Ο Δήμαρχος                                                               Βασίλειος Ξύδης
Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.