Εκλογές στο 4ο Δημοτικό Χολαργού

Δεκ 13, 2014
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Στην εκλογοαπαλογιστική Γενική Συνέλευση

της 10 – 12 – 2014 αποφασίστηκε η διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέων μελών στα Συλλογικά Όργανα του σχολείου μας ως εξής :

Α) Διοικητικό Συμβούλιο 7 μέλη

Έχει ως έργο τον συντονισμό της δράσης του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, τη συγκρότηση ομάδων εργασίας για συγκεκριμένα καθήκοντα, την κατάρτιση της ημερησίας διάταξης των γενικών συνελεύσεων , την εισήγηση του προγράμματος δράσης, του προϋπολογισμού και την παρουσίαση του απολογισμού στις γενικές συνελεύσεις.

Β) Εξελεγκτική Επιτροπή 3 μέλη

Έχει σαν έργο τον περιοδικό έλεγχο των οικονομικών του συλλόγου, τη λήψη μέτρων για την αδιάβλητη διαχείρηση των πόρων και τη σύνταξη λεπτομερούς έκθεσης για την διαχείρηση τους.

Γ) Ένωση Γονέων 1 εκπρόσωπος ανα 30 ψηφίσαντες

Έχουν σαν έργο την εκπροσώπηση του Συλλόγου στο ανώτερο όργανο γονέων του Δήμου,που με την σειρά του εκπροσωπείται στη σχολική επιτροπή και τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου μας.

Δ)Συμβούλιο Σχολικής Κοινότητας 1 Εκπρόσωπος

Το Συμβούλιο Σχολικής Κοινότητας του συγκροτήματος αποτελείται απο τις Διευθύντριες του 4ου Δημοτικού και 4ου Νηπιαγωγείου,απο ένα (1)εκπρόσωπο γονέων από κάθε μονάδα και εκπρόσωπο των διδασκόντων. Εχει σαν έργο να διαπιστώνει τις ανάγκες και τα προβλήματα που δημιουργούνται στην λειτουργία των σχολείων και διατυπώνει σχετικές προτάσεις στην οικεία Σχολική Επιτροπή για την καλύτερη στήριξη της λειτουργίας τους.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στήν αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου

την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 από 12:00 εως 16:00

 

Όσοι επιθυμείτε να θέσετε υποψηφιότητα μπορείτε να βρείτε αίτηση στο γραφείο της διευθήντριας του σχολείου μας μέχρι και την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Τήνου 4, Χολαργός 15562

 

Τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής:

Γιώτα Ιωαννίδου, Νατάσα Βυθούλκα, Ηλίας Αλεβιζόπουλος, Ελένη Μαντά, Μαίρη Καραμπάση.

Κατηγορία Κοινωνικά
Τελευταία τροποποίηση στις %PM, %13 %505 %2014 %13:%Δεκ

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.