Ένα Ευχαριστώ από τον Δήμαρχο στον κ. Στάικο

Οκτ 13, 2011
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αγαπητέ Κύριε Στάικε, Απαντώντας στη με ημερομηνία 7 τρέχοντος μηνός επιστολή σας, με την οποία εκφράζετε την επιθυμία να προσφέρετε στο ΚΑΠΗ Χολαργού ένα πιάνο, για την ψυχαγωγία των μελών του και για την κάλυψη των αναγκών της χορωδίας του, επιθυμώ να σας ευχαριστήσω θερμά, για άλλη μία φορά, για τα ευγενικά αισθήματά σας απέναντι στη Δημοτική Αρχή και μένα προσωπικά και για την αγάπη σας στο δήμο μας, την οποία εκδηλώνετε συχνά και με κάθε ευκαιρία. Είναι πράγματι συγκινητικό, αγαπητέ Κύριε Στάικε, που δείχνετε τόσο συχνά τα ευγενικά σας αισθήματα στο δήμο μας. Αυτά τα αισθήματά σας μας δίνουν το κουράγιο και τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν μερικοί συνδημότες, όπως είστε σεις, που μας συμπαραστέκονται και, όταν υπάρχει ανάγκη, στέκονται αρωγοί στις προσπάθειές μας. Ως προς την προσφορά σας ενός πιάνου στο ΚΑΠΗ Χολαργού, θέλω να σας πληροφορήσω ότι η ανάγκη αυτή καλύφθηκε πρόσφατα με προσφορά άλλου ιδιώτη. Επομένως και δεδομένου ότι οι ανάγκες του δήμου μας ποτέ δεν καλύπτονται, μπορούμε αν θέλετε να σκεφθούμε μαζί άλλο είδος προσφοράς, ώστε αυτή να καλύψει κάποια συγκεκριμένη ανάγκη. Είμαι πάντα στη διάθεσή σας και πιστεύω ότι σύντομα θα διευθετήσουμε από κοινού το όλο θέμα, ώστε να ικανοποιηθεί η επιθυμία σας να είστε και πάλι χορηγός του δήμου μας.   Με εκτίμηση και φιλία  Βασίλης Ξύδης Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Υποναύαρχος Π.Ν. εα    
Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.