Ενεργοί Δημότες :’’ Ψήφο εμπιστοσύνης στον Δ. Νικολάου’’

Οκτ 12, 2011
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τη Δευτέρα 10/10/2011 πραγματοποιήθηκε η συνδιάσκεψη των στελεχών, της Δημοτικής Παράταξης ‘’Ενεργοί Δημότες Παπάγου-Χολαργού’’, ύστερα από πρωτοβουλία του επικεφαλής , Δημήτρη Νικολάου. Η μεγάλη προσέλευση των στελεχών και ο παραγωγικός διάλογος που ακολούθησε, αποδεικνύουν ότι η παράταξη μας , που ήρθε πρώτη δύναμη στις εκλογές του 2010 παραμένει μεγάλη και δυνατή. Αποφασίστηκε λοιπόν, να γίνει νέο ξεκίνημα της παράταξης μας που μεταξύ των άλλων θα περιλαμβάνει τα εξής : Ομάδες εργασίας για διάφορα θέματα του δήμου. Λειτουργία γραφείου. Έκδοση εφημερίδας της παράταξης των Ενεργών Δημοτών Παπάγου-Χολαργού. Τακτικές συναντήσεις των στελεχών για ενημέρωση συζήτηση και λήψη αποφάσεων. Ομόφωνα τα στελέχη της παράταξης, εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στον ιδρυτή και επικεφαλής  Δημήτρη Νικολάου, ζητώντας του συγχρόνως να παραμείνει και να είναι υποψήφιος Δήμαρχος και στις επόμενες εκλογές το 2014. Καταδικάστηκε από όλους τους ομιλητές, η αδικαιολόγητη απουσία καθώς και η διασπαστική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά ορισμένων στελεχών, για τα οποία όμως αποφασίστηκε ότι ‘’οι πόρτες’’ τις παράταξης θα είναι ανοιχτές. Ακόμη μπορούν να συμμετέχουν στην νέα λειτουργία της παράταξης, με τον όρο να αποδεχτούν τις αρχές και την οργάνωση που θα δημιουργηθεί άμεσα. Ενεργοί Δημότες Παπάγου-Χολαργού Ο Επικεφαλής Δημήτρης Νικολάου  12-10-2011
Κατηγορία Κοινωνικά
Τελευταία τροποποίηση στις %AM, %12 %405 %2011 %11:%Οκτ

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.