9η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στον Δήμο Παπάγου Χολαργού

Οκτ 10, 2011
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Η 9Η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών για πρώτη φορά, με την πρωτοβουλία των Ελλήνων Προσκόπων, θα φιλοξενηθεί στον Δήμο Παπάγου Χολαργού. Οι Ναυτοπρόσκοποι θα παραλάβουν την φλόγα από τον Δήμο Αμαρουσίου στις 13 Οκτωβρίου 2011. Θα φιλοξενηθεί και θα διανυκτερεύσει στην Λέσχη των Προσκόπων. Το Σάββατο 15/10/2011 στις 10.30 το πρωί με αφετηρία το πρώην δημαρχείο Παπάγου θα ξεκινήσει την διαδρομή της προς το δημαρχείο Χολαργού με τελικό προορισμό τις αθλητικές και προσκοπικές εγκαταστάσεις, που βρίσκονται στην θέση Νταμάρι όπου και θα γίνει η αφή της φλόγας, αγιασμός και έναρξη της νέας προσκοπικής χρονιάς.                                              Λαμπαδηδρόμος εκτός των προσκόπων θα είναι ο κύριος Στέργιος Σιούτης μαραθωνοδρόμος, αθλητής του Σπάρταθλου, εκπαιδευτικός και κοινωνιολόγος. Ένας εθελοντής που δεν μπορεί να δει παρά μόνο με τα μάτια της ψυχής…… Θα συνοδεύεται από τον βλέποντα παλαιό συναθλητή του και πρώην μαραθωνοδρόμο κύριο Σταμάτη Γκέκα. Ελπίζουμε αυτή να είναι η πρώτη από τις πολλές φορές που η φλόγα της αγάπης θα τρέξει στους δρόμους του ενιαίου πια Δήμου Παπάγου Χολαργού.         Περιμένουμε την συμμετοχή σας, την συμμετοχή των φορέων του Δήμου και την παρουσία όλων όσων πιστεύουν ότι η εθελοντική αιμοδοσία είναι πολιτισμός και μας αφορά όλους.         Στόχος μας είναι να γίνει η χώρα μας αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο Αίμα. Με εκτίμηση, Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α.              Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γενικός Γραμματέας      Χρήστος Εμμ. Πρωτόπαπας                                         Νικόλαος Ιω. Τζίμας             
Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.