Δήλωση Θανάση Αυγουρόπουλου

Οκτ 08, 2011
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Δυστυχώς μετά από 14 χρόνια συνεργασίας με τον κ. Νικολάου Δημ. αναγκάστηκα «να πάρω πολιτικό διαζύγιο» και να διαχωρίσω από εδώ και στο εξής τη θέση μου. Τη συγκεκριμένη απόφαση την πήρα αφού προηγουμένως εξήντλησα όλα τα περιθώρια υπομονής και αντοχών που μου απέμειναν για μια γόνιμη και αποτελεσματική συνεργασία, αλλά κυρίως για να περιφρουρήσω την προσωπική μου αξιοπρέπεια. Τα όρια όμως έχουν και αυτά τα όριά τους και με λύπη μου διαπίστωσα ότι, «δεν πάει άλλο». Δεν διεκδικώ το αλάθητο. Εκτιμώ πως έπραξα το καλύτερο και αυτό το οποίο μου επέβαλε η συνείδησή μου και μελλοντικά θα αποδειχθεί αν έπραξα σωστά. Αναμφισβήτητα δεν είμαι αχάριστος και αγνώμων. Σε καμία περίπτωση δεν ξεχνώ τη δυνατότητα που μου έδωσε ο κ. Νικολάου, αφού τα τελευταία οκτώ χρόνια μου εμπιστεύτηκε τις σημαντικότερες έμμισθες θέσεις στο Δήμο. Αν ανταποκρίθηκα θετικά  και αν τον δικαίωσα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε το γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος. Σίγουρα όμως το γνωρίζουν οι περισσότεροι Χολαργιώτες και ιδιαίτερα όσοι με τιμούν για επτά τετραετίες με τη ψήφο τους. Προσωπικά δεν ξεχνώ απολύτως τίποτε, τον ευχαριστώ για ότι μου «προσέφερε» και θα του είμαι πάντα ευγνώμων. Σίγουρα η απόφασή μου αυτή δεν σημαίνει «λιποταξία», ούτε «προδοσία», αφού θα παραμείνω «Ενεργός  και μάχιμος Δημότης», τουλάχιστον μέχρι το τέλος της τρέχουσας τετραετίας . Ξεκαθαρίζω πως δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος. Το τι θα κάνω κατά τις επόμενες δημοτικές εκλογές, τουλάχιστον αυτή τη χρονική στιγμή, δεν το έχω αποφασίσει.
Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.