Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ.

Ιουλ 08, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(8 ψήφοι)
  Την δυσαρέσκια της εκφράζει η κ. Παναγιώτα Παρασκευά, Xειρ. Οδοντίατρος –Στοματολόγος και Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, για την σημερινή κατάσταση της πλατείας Κύπρου μέσα από το άρθρο της “ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ. ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ”.Η κ.Παρασκευά επισημαίνει τις ελλείψεις και καταγράφει αναλυτικά τους κινδύνους που εγκυμωνεί η πλατεία Κύπρου .Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ακόμα και η πρόσβαση στην πλατεία καθίσταται επικίνδυνη και “οι πεζοί για την ασφαλή τους διέλευση θα πρέπει να αποκτήσουν…..ακροβατικές ικανότητες”. Προκειμένου λοιπόν η πλατεία “να καταστεί λειτουργικότερη, ασφαλέστερη και ελκυστικότερη” η κ. Παρασκευά προτείνει μέσα από επτά βήματα την άμεση ανακατασκευή της.       1.  Άμεση αποκατάσταση – επισκευή των φθαρμένων παιχνιδιών. $1        2. Επισκευή και επαναλειτουργία του σιντριβανιού. $1     3.Άρτια και δραστική επισκευή στα παγκάκια της πλατείας και σκίαση αυτών με την φύτευση νέων δέντρων ταχέως αναπτυσσόμενων. $1        4.Μηχανική και αισθητική αποκατάσταση της πέργολας. $1        5.  Αντικατάστασητων κυβόλιθων με άλλο υλικό επίστρωσης (πλάκες, κ.λ.π). $1        6.Καθαριότητα, αισθητική και λειτουργική βελτίωση. $1         7.Αστυνόμευση της πλατείας. Η ίδια τονίζει ότι η πλατεία ήταν “το κόσμημα της γειτονιάς μας” αλλά και μία “οπτική όαση” για κατοίκους της περιοχής και τους περαστικούς.   Της Ιωάννας Τουτσίδη   ΠΗΓΗ: Δημοτική Αναγέννηση Παπάγου-Χολαργού.
Κατηγορία Κοινωνικά
Τελευταία τροποποίηση στις %PM, %08 %809 %2013 %21:%Ιουλ

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.