Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΤΟ e-learning ΠΕΙΡΑΙΑ.

Ιουν 25, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)
  Σε προηγούμενα άρθρα της ΠΑΠΑΓΟΥ-ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ  έχουμε αναφερθεί στην πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία πoυ ξεκίνησε ο  ΔΟΠΑΠ με το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Οι δημότες μας έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα του Πανεπιστημίου μέσο υπολογιστή. Το πρόγραμμα αυτό είναι πιστοποιημένο με ISO (9001:2008) και δίνει σε όλους την δυνατότητα, ανεξαρτήτως ηλικίας, ιδιότητας και περιοχής να βελτιωθούν, να ενημερωθούν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις στους πάνω στην αγορά εργασίας και στις απαιτήσεις αυτής. Μέσα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Πανεπιστημίου Πειραιώς υπάρχει η θεματική ενότητα « Εφαρμοσμένες γνώσεις στην Αγορά», όπου εκεί μπορείτε να βρείτε το μάθημα με τίτλο « Διαχείριση Κρίσεων και Επικοινωνία : Σχεδιασμός και Τεχνικές επιβίωσης, το οποίο διδάσκεται από τον αγαπητό μας φίλο  κ. Κωνσταντίνο Μπαλωμένο .      Βασικός στόχος του συγκεκριμένου μαθήματος είναι να μυήσει και να εκπαιδεύσει αποτελεσματικά τους συμμετέχοντες στο επιστημονικό αντικείμενο της διαχείρισης κρίσεων. Παρέχοντας στους καταρτιζόμενους την απαραίτητη θεωρητική υποδομή, τους επιτρέπει να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, προκειμένου να είναι σε θέση να διαχειριστούν με επάρκεια και αποτελεσματικότητα καταστάσεις κρίσης. Επιπρόσθετα,  προσφέρεται η δυνατότητα εξοικείωσής τους και με την επικοινωνιακή διάσταση της διαχείρισης κρίσεων. Οι βασικοί θεματικοί άξονες που αναπτύσσονται στο πλαίσιο του μαθήματος είναι: Ι. Το φαινόμενο της κρίσης & οι διαστάσεις του ΙΙ. Η διαχειριστική προσέγγιση μιας κρίσης III. H επικοινωνιακή προσέγγιση μιας κρίσης   Τέλος να τονίσουμε ότι με την επιτυχή ολοκλήρωση της φοίτησης, παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης μαθήματος, ενώ προβλέπεται μοριοδότηση και από το ΑΣΕΠ.     Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το μάθημα «Διαχείριση Κρίσεων & Επικοινωνία: Σχεδιασμός & Τεχνικές Επιβίωσης»,  μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον διδάσκοντα του μαθήματος, κ. Κωνσταντίνο Μπαλωμένο, ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.     Της Νάντιας Γρινιεζάκη.
Κατηγορία Κοινωνικά
Τελευταία τροποποίηση στις %PM, %25 %498 %2013 %13:%Ιουν

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.