Φιλοξενία παιδιών του Δήμου σε θερινές κατασκηνώσεις

Ιουλ 24, 2012
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της φιλοξενίας παιδιών του Δήμου μας σε οργανωμένες ιδιωτικές θερινές κατασκηνώσεις, δείχνοντας την ευαισθησία του Δήμου σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και προσφοράς κοινωνικών παροχών προς τους δημότες μας.    Στο πρόγραμμα έγιναν δεκτά όλα τα παιδιά, τα οποία πληρούσαν τις προϋποθέσεις που είχαν τεθεί από το Δήμο μας, η βασικότερη των οποίων ήταν η μη κάλυψη των εξόδων κατασκήνωσης από τα ασφαλιστικά ταμεία των γονέων τους.   Στο πρόγραμμα αυτό συμμετείχαν 25 παιδιά, που διέμειναν για 11 ημέρες σε ιδιωτικές θερινές κατασκηνώσεις. Ο Δήμος έδωσε τη δυνατότητα στους γονείς των παιδιών να επιλέξουν οι ίδιοι την κατασκήνωση που επιθυμούν, μεταξύ 4 κατασκηνώσεων που πληρούσαν τα ποιοτικά και οικονομικά κριτήρια που είχαν τεθεί. Για πολλά από αυτά τα παιδιά ήταν η πρώτη τους συμμετοχή σε θερινή κατασκήνωση και αποτέλεσε για αυτά μία πολύ ξεχωριστή εμπειρία. Οι γονείς και τα παιδιά έμειναν συνολικά πολύ ικανοποιημένοι από την πρωτοβουλία του Δήμου και του Γραφείου Νεολαίας.   Το πρόγραμμα της φιλοξενίας παιδιών σε θερινές ιδιωτικές κατασκηνώσεις εφαρμοζόταν στον τέως Δήμο Παπάγου εδώ και 4 χρόνια  και τώρα καλύπτει όλο τον Καλλικρατικό Δήμο μας, δηλαδή και τις δύο δημοτικές κοινότητες Παπάγου και Χολαργού. Πρόθεση του Δήμου μας είναι το πρόγραμμα αυτό να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, δίνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής σε ακόμη περισσότερα παιδιά.       Ο Δήμαρχος Βασίλειος Ξύδης
Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.