Οι 8 Προτάσεις για τη μεταφορά της ΔΟΥ Χαλανδρίου: Υπάρχει δήμαρχος στον δήμο Παπάγου Χολαργού;

Ιουλ 03, 2020
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Η αδράνεια και η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής Αποστολόπουλου για το θέμα της μεταφοράς

και της ΔΟΥ Χαλανδρίου στον Χολαργό, σε συνδυασμό με τις δεκάδες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο του κ. Αποστολόπουλου με την ΚΕΔΕ και Υπουργούς, κάνει και τον πιο καλόπιστο πολίτη να αναρωτιέται:

«Εμείς εκλέξαμε δήμαρχο ή μέλος της ΚΕΔΕ και κομματικό στέλεχος;»

Την ώρα που δεκάδες δήμοι κινητοποιούνται και διεκδικούν τα δικά τους θέματα και ζητούν επιμόνως δημοσίως και τεκμηριωμένα από την κυβέρνηση, ρυθμίσεις για να προστατεύσουν και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών τους, ο κ. Αποστολόπουλος κάνει δημόσιες σχέσεις ως περιφερόμενος θίασος παίζοντας τον ρόλο κομματικού τοποτηρητή για να διευκολύνει την κυβέρνηση σε κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζει.

Πριν από λίγο ήταν τα σχολεία, στην συνέχεια τα βιοαπόβλητα και σήμερα η ΔΟΥ.

Και αντί ο κ. Αποστολόπουλος να δείχνει μια μεγαλύτερη ευαισθησία καθώς εδώ και έξι χρόνια διοίκησης δεν έχει κάνει ούτε μια κίνηση για μια άμβλυνση έστω του τεράστιου προβλήματος της έλλειψης θέσεων στάθμευσης, φαίνεται αδιαμαρτύρητα να δέχεται οποιαδήποτε κυβερνητική επιλογή, όπως έκανε και στην περίπτωση του πάρκινγκ του Μετρό στο σταθμό Άμυνας.

Συμπεριφέρεται ως απλός παρατηρητής στην επιβάρυνση μιας ήδη πολύ βεβαρημένης περιοχής πέριξ της ΔΟΥ Χολαργού.

Αντί να έχει συγκαλέσει ήδη έκτακτο δημοτικό συμβούλιο και να έχει βγάλει τουλάχιστον ένα ψήφισμα και να έχει ετοιμάσει έναν φάκελο τεκμηρίωσης σε συνεργασία με την Τροχαία και την Διεύθυνση μεταφορών της Περιφέρειας συμπεριφέρεται ως το πρόβλημα να εμφανίζεται σε έναν άλλο δήμο.

Ο κ. Αποστολόπουλος πρέπει να καταλάβει ότι οι πολίτες δεν εκλέγουν δήμαρχο για να κάνει πολιτική καριέρα, να βγάζει φωτογραφίες και να ανεβαίνει στις εξέδρες των παρελάσεων. Οι πολίτες ψηφίζουν δήμαρχο για να λύνει προβλήματα, να σχεδιάζει λύσεις και να βελτιώνει την ποιότητα της ζωής τους.

Ο κ. Αποστολόπουλος πρέπει να καταλάβει ότι οι δήμοι διεκδικούν, ζητούν αντισταθμιστικά οφέλη, απαιτούν χρηματοδοτήσεις υποδομών και όταν δεν τους ακούει κανείς προχωρούν και σε δυναμικές

κινητοποιήσεις όταν οι δημόσιες υπηρεσίες αποτελούν οξείες οχλούσες χρήσεις.

Πρέπει να καταλάβει ότι οι δήμοι έχουν τη δύναμη του άρθρου 102 του Συντάγματος με την αρμοδιότητα των τοπικών υποθέσεων.

 

Έχει περάσει ένας χρόνος από τις τελευταίες εκλογές και οι πολίτες εμπιστεύτηκαν τον κ. Αποστολόπουλο με ευρεία πλειοψηφία. Μήπως ήρθε ο καιρός να τελειώσει την γιορτή και να αναλάβει τα καθήκοντά του

Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών


Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.