Ενημέρωση για δικαιούχους Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και Επιδόματος Στέγασης

Μαϊ 14, 2020
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Παπάγου- Χολαργού ενημερώνει τους δικαιούχους

του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και του Επιδόματος Στέγασης για την παράταση που δόθηκε στις αιτήσεις.

Συγκεκριμένα, με στόχο τη σταδιακή επανυποβολή των αιτήσεων για τα εν λόγω προγράμματα υπεγράφη και προωθείται για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως Υπουργική Απόφαση  με την οποία παρατείνεται για ακόμη ένα (1) μήνα η ισχύς των αιτήσεων που είχαν αρχικό μήνα επανυποβολής τον Απρίλιο.

Συνεπώς και βάσει της  υπ’ αριθμ. Δ13/οικ.14717/303/8-4-2020 (Β΄1379) υπουργικής απόφασης οι αιτήσεις έλαβαν παράταση ισχύος για ένα (1)  μήνα.

 

Προσοχη!  Διευκρινίζεται ότι:

·         Οι αιτήσεις με αρχικό μήνα επανυποβολής τον Μάρτιο, η ισχύς των οποίων έχει ήδη παραταθεί για δύο (2) μήνες στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας για τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοΐου, δεν παρατείνονται εκ νέου και θα πρέπει να επανυποβληθούν μέσα στο Μάιο.

    Το πρόγραμμα σταδιακής επανυποβολής των αιτήσεων για τα προγράμματα Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και Επίδομα Στέγασης αναδιαμορφώνεται, όπως αποτυπώνεται στον ακόλουθο πίνακα. Οι επανυποβολές των αιτήσεων μοιράζονται στους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο κατά σειρά παλαιότητας.

Συγκεκριμένα :

Μήνας Έγκρισης

Μήνας Αρχικής Επανυποβολής

Μήνας Επανυποβολής

Σεπτέμβριος 2019

Μάρτιος 2020

Μάιος 2020

Οκτώβριος 2019

Απρίλιος 2020

Ιούνιος 2020

Δεκέμβριος 2019

Ιούνιος 2020

Νοέμβριος 2019

Μάιος 2020

Ιούλιος 2020

Ιανουάριος 2020

Ιούλιος 2020

Η υποβολή των Αιτήσεων θα γίνεται αυστηρά κατόπιν ραντεβού. Παρακαλούμε για λόγους περιορισμού διάδοσης του κορωνοϊού μην προσέρχεστε χωρίς να έχετε κλείσει ραντεβού.

 

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Λ. Περικλέους 55, όροφος -1.

Τηλ: 2132002873         

 Κα. Λιαράκου, κα. Μεντζελοπούλου      

Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών


Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.