ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 600 ΕΥΡΩ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-1 ΣΤΑ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Απρ 09, 2020
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ως Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΔΒΜ2) από

τον ΕΟΠΠΕΠ, προετοιμάζει για την Επιταγή Κατάρτισης | Training Voucher επαγγελματικής επιδότησης, για το Επίδομα 600 ευρώ προς Επιστήμονες – Ελεύθερους Επαγγελματίες πληττόμενους από τον COVID-19, προερχόμενους από 6 βασικούς επιστημονικούς κλάδους. Αντικείμενο του προγράμματος για το Επίδομα 600 ευρώ προς Επιστήμονες – Ελεύθερους Επαγγελματίες, αποτελεί η αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων των ωφελουμένων και ο ψηφιακός τους μετασχηματισμός στον αντίστοιχο κλάδο.

Το εκπαιδευτικό επίδομα για την παρακολούθηση θα είναι ύψους 600 ευρώ ανά εκπαιδευόμενο και θα καταβληθεί σε δύο δόσεις, με την είσοδο στο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης και με την ολοκλήρωση του προγράμματος. Το ποσό, που αφορά αποκλειστικά τους επιστήμονες, θα είναι αφορολόγητο, ακατάσχετο και μη συμψηφιστέο, χωρίς παρακρατήσεις ή επιβαρύνσεις.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΔΩ: https://bit.ly/3aMovd6

Voucher Επιστημόνων & Ελεύθερων Επαγγελματιών

Οι Επιλέξιμοι κλάδοι/επαγγέλματα που μπορούν να κάνουν αίτηση για το επίδομα 600 ευρώ είναι οι ακόλουθοι:

· Δικηγόροι (ανεξάρτητοι επαγγελματίες ή με έμμισθη εντολή)

· Γιατροί (συμπεριλαμβανομένων οδοντιάτρων, ψυχιάτρων και λοιπού ιατρικού προσωπικού)

· Μηχανικοί / Αρχιτέκτονες

· Οικονομολόγοι /Λογιστές

· Εκπαιδευτικοί

· Ερευνητές

Αντικείμενα Τηλεκατάρτισης για το επίδομα 600 ευρώ

Προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR/DPO)

Δημόσιοι Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί

Ηλεκτρονικό Εμπόριο-Ηλεκτρονικές Συναλλαγές με σύγχρονα λογισμικά και εργαλεία

Βασικές Ψηφιακές Δεξιότητες σε λογισμικά της πλέον πρόσφατης περιόδου

Σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές/ Ψηφιακή υπογραφή – Ψηφιακά πιστοποιητικά – Ψηφιακή ανταπόκριση με το δημόσιο/ Τηλεργασία & Τηλεδιάσκεψη

Τεχνικός προγραμματισμού έξυπνων κτιρίων (SMART BUILDINGS)

Διαχείριση έργων & Διαδικτυακή Συνεργασία

Σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνικές σε ψηφιακό περιβάλλον

Μέτρα πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων που σχετίζονται με χώρους παροχής φροντίδας

Χρήση τεχνικών και εργαλείων προώθησης μέσα από τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (SocialMediaMarketing) με σύγχρονα εργαλεία και Mobile εφαρμογές

 

Η Δράση του προγράμματος για το επίδομα 600 ευρώ

Η δράση του προγράμματος για το Επίδομα 600 ευρώ Επιστημόνων – Ελεύθερων Επαγγελματιών που έχουν πληγεί από την πανδημία του COVID-19 περιλαμβάνει:

 

· Υλοποίηση προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης διάρκειας 100 διδακτικών ωρών θεωρητικού μέρους αποκλειστικά διαμέσου ασύγχρονης τηλεκατάρτισης, βασισμένο σε σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους. Το περιεχόμενο του θεωρητικού μέρους του Προγράμματος τηλεκατάρτισης είναι ξεχωριστό για καθένα από τα αντικείμενα κατάρτισης.

· Πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων από ειδικά διαπιστευμένους φορείς, η οποία χορηγείται κατόπιν εξετάσεων, που διεξάγονται μετά από την ολοκλήρωση της παρακολούθησης του ανωτέρω προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης.

Συνολικά αναμένεται να ωφεληθούν 180.342 επιστήμονες, ελεύθεροι επαγγελματίες. Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας και το φυσικό αντικείμενό της θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 31.05.2020

Κατηγορία Κοινωνικά
Τελευταία τροποποίηση στις %AM, %09 %405 %2020 %11:%Απρ

Σχόλια αναγνωστών


Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.