Σε προληπτικές απολυμάνσεις έχει προχωρήσει ο Δήμος μας ενάντια στον κορονοϊο

Μαρ 07, 2020
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Δείτε παρακάτω την επίσημη ανακοίνωση που βγήκε από το Δημο Παπάγου Χολαργού

και ενημερώνει αναλυτικώς τους συμπολίτες μας για τις δράσεις που έγιναν αλλά και που έχουν προγραμματιστεί ήδη να γίνουν άμεσα, στα πλαίσια πρόληψης, κατά τον κορονοίο.

Ο Δήμος Παπάγου -Χολαργού, ενημερώνει τους πολίτες ότι το τριήμερο 28, 29/2 και 1/3 πραγματοποιήθηκε γενική καθαριότητα σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με χρήση ειδικών απολυμαντικών διαλυμάτων.

Επίσης έχουν προγραμματιστεί προληπτικές απολυμάνσεις με εξειδικευμένα συνεργεία, σε όλα τα σχολεία μας, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, από την Κυριακή 8 Μαρτίου έως την Τρίτη 10 Μαρτίου (τη Δευτέρα και την Τρίτη θα γίνουν κατά τις απογευματινές ώρες).

Επίσης προληπτικές απολυμάνσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας, καθώς και στις δημοτικές υπηρεσίες.

Όσον αφορά  στους παιδικούς σταθμούς, στα ΚΑΠΗ και στα Δημοτικά Πολυϊατρεία, τηρούνται καθημερινά και αυστηρά τα προληπτικά μέτρα καθαριότητας και υγιεινής που έχουν υποδειχθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.

Γενικότερα, ενημερώνουμε ότι  στα σχολεία, καθώς και σε όλα τα δημοτικά κτίρια, πραγματοποιείται, τακτικός καθαρισμός των λείων επιφανειών που χρησιμοποιούνται συχνά́ με διάλυμα οικιακής χλωρίνης και αλκοολούχο αντισηπτικό́, σύμφωνα με οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Η δημοτική αρχή τονίζει ότι η απολύμανση των χώρων γίνεται αποκλειστικά ως μέτρο πρόληψης και ότι δε συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Τέλος, ενημερώνουμε τους πολίτες ότι τόσο ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, όσο και τμήμα Προαγωγής δημόσιας υγείας του Δήμου μας, είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ, σχετικά με οδηγίες και μέτρα πρόληψης.

Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.