ΦΘΟΡΕΣ ΣΤΟ 1 ΛΥΚΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ιαν 20, 2020
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Επιστολή του ΓΑΣΧ για τα θλιβερά γεγονότα που έγιναν στο 1ο Λύκειο Χολαργού.

Αγαπητοί Γονείς,

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να προβούμε στην παρούσα ανάρτηση
για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις εκτεταμένες ζημιές στην αίθουσα του σχολείου που μας διαθέτει ο Δήμος και κυρίως στο υλικό του τμήματος ρυθμικής του συλλόγου μας, οι οποίες έλαβαν χώρα από αγνώστους αφού παραβίασαν την πόρτα εισόδου του Γυμναστηρίου, κατά τις ημέρες κατάληψης του 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.
Αναλυτικότερα, έγιναν ζημιές στην αίθουσα, στα δύο (2) κλιματιστικά, στις μοκέτες, στις κουρτίνες, στα στρώματα και γενικότερα σε όλο το αθλητικό υλικό του συλλόγου μας, όπως με λύπη αλλά και οργή μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει από τις επισυναπτόμενες φωτογραφίες.
Ο σύλλογός μας κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για φθορά του αθλητικού υλικού/ περιουσίας του σωματείου και ήρθε από την πρώτη στιγμή σε επικοινωνία με τους υπευθύνους του Δήμου, για την όσο το δυνατό αμεσότερη αποκατάσταση των ζημιών και επαναλειτουργία των μαθημάτων των τμημάτων γυμναστικής του συλλόγου μας.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι απαιτούμενες επισκευές και ο απαραίτητος βιολογικός καθαρισμός του υλικού να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο εντός μίας εβδομάδος.
Η αναπλήρωση των μαθημάτων που δεν έγιναν προγραμματίζεται να γίνει Μ. Δευτέρα, Μ. Τρίτη, Μ. Τετάρτη καθώς και την Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο μετά το Πάσχα.
Οι υπεύθυνοι του τμήματος γυμναστικής θα φέρουν το θέμα στο επόμενο Δ.Σ. του συλλόγου, το οποίο θα πάρει όλες τις σχετικές αποφάσεις για τυχόν περαιτέρω ενέργειες που θα κριθούν απαραίτητες.
Σας ευχαριστούμε τόσο για την κατανόηση όσο και για την συμπαράσταση που μας δείχνετε στην αντιμετώπιση αυτού του σημαντικού προβλήματος που προκλήθηκε χωρίς καμία ευθύνη του ΓΑΣΧ.
Με εκτίμηση

Δ.Σ ΓΑΣ Χολαργού

Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών


Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.