Δωρεάν Λογοθεραπευτική και Εργοθεραπευτική Αξιολόγηση για παιδιά

Νοε 21, 2019
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας και Προσωπικής

Ανάπτυξης «Γαληνός», παρέχουν δωρεάν Λογοθεραπευτική και Εργοθεραπευτική αξιολόγηση σε νήπια από 3 έως 5 ετών καθώς και σε παιδιά σχολικής ηλικίας 6 έως 10 ετών.

Η αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί από Εργοθεραπευτή και Λογοθεραπεύτρια, μέλη της Διεπιστημονικής Ομάδας του Τμήματος Παιδιών και Εφήβων του Ινστιτούτου. Επιστημονικός Υπεύθυνος: Άρης Χρυσανθακόπουλος, Εργοθεραπευτής – Ειδικός Παιδαγωγός – Εκπαιδευτικός Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 210 6523300 ή να στείλουν email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο Δήμος διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Μήπως το παιδί μου έχει πρόβλημα λόγου ή πράξης; Λογοθεραπευτική και Εργοθεραπευτική αξιολόγηση».

Ομιλητές είναι ο Ψυχίατρος – Ψυχαναλυτής Νίκος Σιδέρης, η Λογοθεραπεύτρια Μαρία Κουλούρη και ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του προγράμματος Άρης Χρυσανθακόπουλος.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και ώρα 18.30 στο Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης» του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού (Λ. Περικλέους 55).

 

Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών


Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.