Ο τ. Πρόεδρος του ΣΠΑΥ ανέλαβε Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας.

Ιουλ 11, 2019
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Οπως θωράκισε τον Υμηττό, ο Νίκος Χαρδαλιάς , έτσι του ευχόμαστε

να τα καταφέρει και για όλη την Ελλάδα!

Πριν ακόμη προλάβει να αναλάβει επισήμως και πριν προλάβει να πατήσει το πόδι του στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο Νίκος Χαρδαλιάς αντιμετωπίζει ήδη στην Χαλκιδική επί τόπου το άγριο καιρικό φαινόμενο των έξι νεκρών.

Ο δικός μας αυτοδιοικητικός, δήμαρχος Βύρωνα και στη συνέχεια γενικός γραμματέας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Νίκος Χαρδαλιάς αναλαμβάνει Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προσστασίας. Να σημειωθεί ότι ο κ. Χαρδαλιάς ήταν τους τελευταίους μήνες υπεύθυνος του Τομέα Αυτοδιοίκησης της ΝΔ και πριν λίγες εβδομάδες αναβαθμίστηκε σε αναπληρωτή γενικό γραμματέα του κόμματος. Όσον αφορά την Πολιτική Προστασία, έχει χρόνια εμπειρίας, καθώς όταν ήταν δήμαρχος Βύρωνα ήταν παράλληλα και πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Υμηττού που όχι μόνο τον αναβάθμισε σε εκπληκτικό βαθμό σε ανύποπτες εποχές, αλλά έχει πάρει πολύ δυνατά το βάπτισμα του πυρός αφού συμμετείχε στον συντονισμό εκατοντάδων πυρκαγιών και πλημμυρών σε πολλά μέρη της Αττικής και της Ελλάδας.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, βρίσκεται τώρα σε διαρκή επικοινωνία με τον εκτελεστικό γραμματέα της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Νίκο Ιωάννου και το γενικό διευθυντή Πολιτικής Προστασίας κ. Χαράλαμπο Στεργιάδη, προκειμένου να υπάρξει –άτυπος ακόμη – συντονισμός των υπηρεσιών.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότερα από 40 συνεργεία σε όλο το νομό Χαλκιδικής τα οποία προσπαθούν να βοηθήσουν τους πολίτες, πολλοί εκ των οποίων είναι εγκλωβισμένοι. Έχουν ήδη ενεργοποιηθεί όλες οι εθελοντικές ομάδες του νομού και έχουν ειδοποιηθεί οι μηχανικοί της περιφέρειας να ξεκινήσουν στις 05.30 τη διαδικασία καταγραφής των ζημιών σε σπίτια, αλλά και σε δημόσιες υποδομές.
Παράλληλα επί ποδός είναι συνεργεία της ΔΕΗ καθώς υπάρχουν σοβαρά προβλήματα ηλεκτροφωτισμού στις περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο.

Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.