Δημοσίευμα του kranos.gr για τον συνδημότη και υποψήφιο Γιάννη Κεχρή.

Μαϊ 24, 2019
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Γιάννης Κεχρής: Ο Γενικός Χειρουργός - Εντατικολόγος

σύζυγος στελέχους ΕΔ, που αξίζει την ψήφο των Αθηναίων

Σε λίγες μέρες, διεκδικεί ξανά την ψήφο των Αθηναίων, αυτή τη φορά ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος του Βορείου Τομέα Αθηνών, με το Συνδυασμό ''Νέα Αρχή για την Αττική'', του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη.

Ο Γιατρός Γιάννης Κεχρής, αξίζει την ψήφο των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, με τα οποία θα βρίσκεται μαζί και την επόμενη ημέρα των εκλογών.

 

 

Πηγη: https://kranosgr.blogspot.com

 

Την Κυριακή 26 Μαΐου ψηφίζουμε με στόχο μια Νέα Αρχή για την Αττική.

Υπηρετώ χρόνια την υγεία ως Γενικός Χειρουργός και Εντατικολόγος, Διευθυντής σε μεγάλο Ιδιωτικό Νοσοκομείο.  Είμαι γνώστης των πλέον προηγμένων υγειονομικών συστημάτων του εξωτερικού, αφού ειδικεύτηκα στην Αμερική και εργάσθηκα στην Αγγλία. Διατελώ εκλεγμένο Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Παράλληλα, έχω προσφέρει στην τοπική αυτοδιοίκηση α΄ βαθμού ως Δημοτικός Σύμβουλος ανελλιπώς για δεκατέσσερα χρόνια.

Πιστεύω ότι η γνώση και η μακροχρόνια εμπειρία μου, τόσο στην αυτοδιοίκηση όσο και στον χώρο της υγείας, μπορούν να με καταστήσουν χρήσιμο στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Σας ζητώ να με αξιολογήσετε με βάση το έργο και το βιογραφικό μου και να με στηρίξετε προωθώντας την υποψηφιότητά μου στο οικογενειακό και κοινωνικό σας περιβάλλον. 

Με εκτίμηση

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΧΡΗΣ

Κατηγορία Κοινωνικά
Τελευταία τροποποίηση στις %AM, %24 %413 %2019 %11:%Μαϊ

Σχόλια αναγνωστών


Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.