Καλοχέρη Ουρανία (Ράνια) - Υπ. Ευρωβουλευτής Ενωση Κεντρώων

Μαϊ 20, 2019
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Η Ένωση Κεντρώων είναι ένα καθαρά φιλοευρωπαϊκό κόμμα.

Πιστεύουμε ακράδαντα στην ευρωπαϊκή ιδέα και σε μια δυνατή Ευρωπαϊκή Ένωση. ¨Όμως, για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Ευρωπαϊκή Ένωση, κινδυνεύει να διαμελιστεί ή ακόμη και να διαλυθεί. 

Σε όλους τους τομείς των ευρωπαϊκών πολιτικών, η Ένωση Κεντρώων, με τη στήριξη των Ελλήνων  πολιτών, επιθυμεί να θέσει τη σφραγίδα της, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της Ευρώπης, ξεκινώντας από τη δημοκρατία και τις απαραίτητες θεσμικές μεταρρυθμίσεις, έως τη βιώσιμη και κοινή οικονομική ανάπτυξη με μεταρρύθμιση της ευρωζώνης, προώθηση της βιομηχανικής και αγροτικής πολιτικής, ανάπτυξη του κοινωνικού πυλώνα και με μια συνεκτική και αποτελεσματική ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική και άμυνα. Γι' αυτό χρειαζόμαστε την ψήφο των Ελλήνων ώστε η φωνή της Ένωσης Κεντρώων να ακουστεί επίσημα και δυνατά μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο. 

Τέλος δεσμευόμαστε ότι στην Ευρωβουλή  θα παλέψουμε για την άμεση διενέργεια στην Ελλάδα δημοψηφίσματος  επί της Συμφωνίας των Πρεσπών, το αποτέλεσμα του οποίου, δηλαδή η βούληση του ελληνικού λαού στο θέμα του ονόματος των Σκοπίων, θα αγωνιστούμε να γίνει σεβαστό από τους Ευρωπαίους εταίρους μας όπως καταφέραμε να γίνει σεβαστή από το Ευρωπαϊκό Δημοκρατικό Κόμμα και τα κόμματα που το συναπαρτίζουν. 

 

Σας ευχαριστώ θερμά για την υποστήριξη.

Καλοχέρη Ουρανία (Ράνια)

Υπ. Ευρωβουλευτής Ενωση Κεντρώων

Κατηγορία Κοινωνικά
Τελευταία τροποποίηση στις %PM, %20 %470 %2019 %13:%Μαϊ

Σχόλια αναγνωστών


Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.