Συνέντευξη του υποψηφίου Λάμπρου Καμίνη.

Μαϊ 20, 2019
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου

Παπάγου Χολαργού, Λάμπρου Καμίνη.

Κύριε Κομίνη, επιστρέφετε εκ νέου στην διεκδίκηση της ψήφου των δημοτών Παπάγου – Χολαργού, ποιος είναι ο λόγος;

Στην προηγούμενη θητεία μου ως Δημοτικός Σύμβουλος και ως Πρόεδρος των Δημοτικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών ήρθα σε επαφή με πολλούς γονείς. Αυτό από μόνο του είναι πολύ σημαντικό, καθώς οι γονείς θα μπορούσαμε να πούμε πως ζουν σε δύο διαφορετικές εποχές, στο παρόν που το βιώνουν καθημερινά, αλλά και στο μέλλον, σ’ εκείνο που ονειρεύονται για τα παιδιά τους. Στο πώς θα είναι ο κόσμος που θα ζουν… Μέρος αυτού του «κόσμου» είναι και ο Δήμος μας. Η πόλη μας, η γειτονιά μας. Επομένως οι γονείς έχουν πολλά να πουν και ακόμη περισσότερα να ζητήσουν. Είναι απαιτητικοί και την ίδια στιγμή εκείνοι που αντιλαμβάνονται κι εκτιμούν ευκολότερα τις αλλαγές. Έτσι λοιπόν αφουγκράστηκα τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν στην καθημερινότητά τους σε σχέση με το Δήμο και πιστεύω πως κατάφερα να προσεγγίσω τη λύση σε πολλά απ’ αυτά. Η εμπειρία μου αυτή μ’ έφερε κοντά και στο μέλλον του τόπου μας, που δεν είναι άλλο από τα παιδιά. Άλλωστε με γνώμονα εκείνα πρέπει να πορευόμαστε και να στρώσουμε το δρόμο για να έχουν ένα πιο όμορφο μέλλον!

 

Τι διαφορετικό θα μπορέσετε να προσφέρεται στα κοινά της πόλης εφόσον οι δημότες μας σας εκλέξουν με την ψήφο τους;

Όπως προανέφερα έχω την εμπειρία. Πλέον είμαι σε θέση να αντιληφθώ καλύτερα τις ανάγκες των δημοτών αλλά και να διακρίνω τις λύσεις. Ο καθένας μόνος του αλλά και όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες προϋποθέσεις, αλλά και τις συνθήκες για έναν Δήμο περισσότερο λειτουργικό για τους πολίτες του, πιο προσιτό, πιο εύκαμπτο, πιο γρήγορο. Επιμένω πάντα στο όλοι μαζί γιατί ως γνωστόν «Η ισχύς εν τη ενώσει».

 

Ποια πιστεύετε ότι είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα του Δημου;

Προβλήματα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν, όποιος υπόσχεται «μαγικά» την εξάλειψη τους προφανώς και δεν έχει την καλύτερη σχέση με την πραγματικότητα. Εγώ αυτό που λέω είναι ότι όσοι θα βρεθούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο θα πρέπει να ακούμε και να βλέπουμε. Να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και να κάνουμε άμεσα όσα πρέπει για να προχωράμε σε λύσεις. Μόνο έτσι ένας Δήμος γίνεται καλύτερος για τους Δημότες του. Αυτό είναι για εμένα το μυστικό της επιτυχίας κάθε Δημοτικής αρχής. Η επαφή με τον κόσμο, θα πρέπει να είμαστε όλοι πρωτίστως πολύ καλοί ακροατές και στη συνέχεια λειτουργώντας ως «εργαλεία» των δημοτών να δίνουμε τις λύσεις.

Κατηγορία Κοινωνικά
Τελευταία τροποποίηση στις %PM, %20 %469 %2019 %13:%Μαϊ

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.