ΙΣΜΗΝΗ ΠΑΡΑΔΕΛΛΗ : ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, για την πόλη που μας αξίζει!

Μαϊ 17, 2019
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Φίλες και φίλοι, είμαι Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού και Γραμματέας

της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Είμαι σύζυγος και μητέρα και θέλω τα παιδιά μου και τα παιδιά όλων μας να μεγαλώνουν σε μια όμορφη και ασφαλής πόλη.

Το αίσθημα ευθύνης και δημιουργίας που με διακατέχει προς την επίτευξη του στόχου της αναβάθμισης του Δήμου Παπάγου - Χολαργού και η θέληση μου για προσφορά στο κοινό σύνολο, δίπλα σε κάθε συνδημότη μου, γίνεται τρόπος ζωής και εκφράζεται με τον συνδυασμό «Μαζί για την πόλη μας».

Γι’ αυτούς τους λόγους και επειδή επιθυμώ να υπηρετήσω δημιουργικά τους συμπολίτες μου στις προσεχείς εκλογές θα είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του δημαρχου μας Ηλία Αποστολόπουλου. Και σας ζητώ να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας σε έμενα και τους συνεργάτες μου δίνοντας μας την ψήφο σας.

Είμαστε γνωστοί, φίλοι, γείτονες, που ζούμε στην ίδια πόλη και έχουμε τα ίδια προβλήματα. Και όλοι μαζί ,εσείς και η δημοτική αρχή προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Και λύσεις θέλω να το πιστέψετε, εμείς και έχουμε και βρίσκουμε.

Με την εμπειρία και τις γνώσεις των 5 αυτών χρόνων της ενασχόλησης μου με τα κοινά είχα και έχω τους ίδιους πολιτικούς φίλους ανεξαρτήτου πολιτικού χρώματος. Στα πρόσωπα των υποψηφίων των άλλων παρατάξεων, εμείς βλέπουμε όχι αντιπάλους αλλά μελλοντικούς συνεργάτες.

Πιστεύω ότι το καθήκον ενός υποψηφίου στις εκλογές είναι να προσφέρει στους δημότες ένα ξεκάθαρο στίγμα των απόψεών του και της διάθεσής του να αφιερώσει χρόνο και κόπο στα κοινά. Πιστεύω στην ελευθερία του ανθρώπου, στον αλληλοσεβασμό, στην αλληλεγγύη, στις ίσες ευκαιρίες, στην εργασία και την ατομική δημιουργία.

Η παράταξη μας έχει το όνομα Μαζί για την πόλη μας και εμείς την λέξη ΜΑΖΙ την εννοούμε. Έχουμε το όραμα, έχουμε το πρόγραμμα, έχουμε τους ανθρώπους. Έχουμε όλους εσάς, που με την στήριξη και την βοήθεια σας, θα κάνουμε την πόλη που ζούμε και αγαπάμε κάθε μέρα και καλύτερη.

Συνεχίζουμε μαζί με τον δήμαρχο μας Ηλία Αποστολόπουλο.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, για την πόλη που μας αξίζει για να είναι κάθε μέρα μας καλύτερη .

Κατηγορία Κοινωνικά
Τελευταία τροποποίηση στις %PM, %17 %558 %2019 %15:%Μαϊ

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.