Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Εγκαινίασε τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης

Μαϊ 12, 2019
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Εξαιρετική Τιμή για το Σύνδεσμο   Έγιναν με κάθε

λαμπρότητα παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου τα εγκαίνια του νεοσύστατου θεσμού «Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης» στο Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ. Τον αγιασμό έψαλε ο Επίσκοπος Ανδρούσης κ.κ. Κωνστάντιος.

Ο Σύνδεσμος που αγωνίζεται καθημερινά 96 χρόνια τώρα με πυξίδα τις αρχές της αλληλεγγύης και της προσφοράς και με αίσθημα κοινωνικής συνείδησης, σήμερα έκανε ένα ακόμη βήμα μπροστά με τη δημιουργία του Πρωτοποριακού Θεσμού «Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που η παρουσία του ήταν εξαιρετική τιμή για το Σύνδεσμό μας,  αφού είναι η πρώτη φορά που μας τίμησε ο Αρχηγός του Κράτους, αναφερόμενος στο έργο που επιτελείται, αφού τόνισε ότι συμπληρώνει κενά του κρατικού μηχανισμού, σημείωσε ότι συνδέεται άρρηκτα με την προστασία της προσωπικότητας του Ανθρώπου. «Τα παιδιά με νοητική υστέρηση πρέπει να νοιώσουν ότι έχουν τη θέση τους στην κοινωνία».

 

Ο Νέος για τη χώρα μας Θεσμός που δίνει ελπίδα και προοπτική σε 48 παιδιά αλλά και στις οικογένειές τους,  τοποθετεί το Σύνδεσμο στην 1η θέση στην Ελλάδα σε αυτή την τόσο σημαντική προσφορά. Έτσι κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη, έχει δωρεάν περίθαλψη, στέγαση, σίτιση και εκπαίδευση.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλες και όλους όσους παρέστησαν στη όμορφη αυτή εκδήλωση και μην ξεχνάμε αυτό που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε «Τα παιδιά με νοητική υστέρηση πρέπει να νοιώσουν ότι έχουν τη θέση τους στην κοινωνία».

Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.