Γνωρίστε καλύτερα τον υποψήφιο Δημοτικο Σύμβουλο, Γιώργο Τσουροπλή

Μαϊ 12, 2019
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Γνωρίστε καλύτερα τον υποψήφιο Δημοτικο σύμβουλο,

ξανά με τον συνδυασμό του Δημάρχου, Ηλία Αποστολόπουλου. 

Γεννήθηκα το 1985 στην Αθήνα. Παιδικά και σχολικά χρόνια τα πέρασα όλα στην περιοχή του Παπάγου όπου κατοικώ μέχρι σήμερα. Οι γονείς μου είναι ο Θανάσης και η Λένα Τσουροπλή και έχω μια αδερφή τη Δήμητρα. Είμαι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων και τώρα πλέον ελεύθερος επαγγελματίας. Εργάζομαι ως Ειδικός Συνεργάτης Επικοινωνίας, Προβολής και Προώθησης. Στο παρελθόν έχω εργαστεί επίσης σε ναυτιλιακή εταιρία και σε εταιρία αυτοκινήτων. Αγαπητοί φίλοι και συνδημότες με τιμήσατε με την ψήφο σας από την πρώτη εκλογική μου αναμέτρηση και σας ευχαριστώ θερμά! Στα 9 και πλέον χρόνια που συμμετέχω στην τοπική αυτοδιοίκηση -αρχικά ως Σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου και στη συνέχεια ως Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Πρασίνου- είδα τα πάρκα μας να ζωντανεύουν, είδα παιδιά να απολαμβάνουν μέχρι αργά το παιχνίδι στους φωτισμένους χώρους και μεγαλύτερους να απολαμβάνουν από έναν περίπατο μέχρι τη γυμναστική τους στα υπαίθρια όργανα. Είδα τις παιδικές χαρές του Δήμου μας να ανανεώνονται, τις αθλητικές εγκαταστάσεις να αναμορφώνονται, την περιοχή μας να σφύζει από ζωή. Εντέλει είδα, ΜΑΖΙ με τον Ηλία Αποστολόπουλο και την υπόλοιπη δημοτική ομάδα, τα περισσότερα από αυτά που παλέψαμε να βελτιώσουμε στο Δήμο μας, να γίνονται πραγματικότητα. Ύστερα από τόσα χρόνια, αισθάνομαι πραγματικά δικαιωμένος. Με την ενασχόληση μου στα κοινά του Δήμου μας, συμμετείχα σε μια συλλογική προσπάθεια γι αυτό που εξ αρχής πίστευα και που είναι ο λόγος για τον οποίον τελικά αγωνίζομαι...«οι μεγάλες αλλαγές πραγματοποιούνται πρώτα στο μικρόκοσμό μας, στην περιοχή που μένουμε, στην πόλη που ζούμε». Και επειδή οι νοοτροπίες δεν αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη, επειδή οι αλλαγές δεν έρχονται χωρίς οργάνωση, είναι το μότο αυτό που με οδηγεί, επιθυμώντας να εξακολουθήσω να προσφέρω στο Δήμο μας δουλειά με συνέπεια, πίστη και αγάπη.

Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.