Επιστολή Τίγκα προς Υπ.Οικονομικών - Δέσμευση Κοιμητηρίου Χολαργού από ΤΑΙΠΕΔ(Υπερταμείο)

Μαϊ 08, 2019
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)
Δείτε παρακάτω την επιστολή του κυρίου Τίγκα προς τον Υπουργό Οικονομικών

 κύριο Τσακαλώτο για το θέμα του κοιμητηρίου Χολαργού.

Με την υπ’ αρ. ΥΟΙΚ 0004586ΕΞ2018 απόφασή σας (ΦΕΚ 2320/Δ/19.6.2018), το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) δεσμεύει μεταξύ άλλων, υπό την ιδιοκτησία του και δεκατρία (13) ακίνητα στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού.

Κάθε δέσμευση ακινήτου της παραπάνω μορφής είναι προφανές ότι έχει επιπτώσεις και προκαλεί ανάλογη δυσχέρεια είτε σε ιδιώτες, δημότες μας, είτε σε μελλοντικό σχεδιασμό και προγραμματισμό του Δήμου μας.

Ωστόσο, ιδιαίτερα κρίσιμη, με σοβαρές ηθικές και οικονομικές προεκτάσεις, που προκάλεσε από την πρώτη στιγμή ανησυχία αλλά και θυμό μεταξύ των δημοτών μας, τα οποία και σας εκφράζουμε, είναι η δέσμευση του Κοιμητηρίου Χολαργού.

Είναι αδιανόητο και απαιτείται άμεση θεραπεία αυτής της παράλογης απόφασης που μόνο εκ παραδρομής θα μπορούσε να έχει γίνει, καθώς δεν επιτρέπεται στον πόνο της απώλειας συνανθρώπων μας και η εμπορία αυτού του πόνου με κερδοσκοπικά κριτήρια εκ μέρους της επίσημης Πολιτείας.

Παρακαλούμε την άμεση παρέμβασή σας προκειμένου το Κοιμητήριο Χολαργού να εξαιρεθεί από αυτήν την απόφαση, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αυτονόητη ευαισθησία σας για το συγκεκριμένο ακίνητο. Θα θέλαμε οι ενέργειές σας να κοινοποιηθούν στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού, σύμφωνα με τη θεσμική οργάνωση και στη Μείζονα Μειοψηφία που παίρνει την παρούσα πρωτοβουλία.

 

Κώστας Τίγκας

Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.