Γνωρίστε καλύτερα την υποψήφια σύμβουλο κοινότητας Παπάγου, Μίρκα Μωραίτη

Απρ 06, 2019
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Γεννήθηκε στην Αθήνα, και είναι κάτοικος Παπάγου από το 1979. Είναι πτυχιούχος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου /Τμήμα Ελληνικού Πολιτισμού

Σπούδασε στο St. George Commercial College, Τμήμα δημοσίων σχέσεων και Διαφήμισης

Είναι κόρη του Εμμανουήλ Μαρκογιαννάκη, Αστυνόμου Α΄, προπονητή της σκοπευτικής σχολής της Αστυνομίας Πόλεων.

Σύζυγός της είναι ο Βαγγέλης Μωραΐτης, Ιατρός, Ορθοπεδικός Χειρουργός, Δρ. Κοινωνικής Ιατρικής, επικεφαλής της Ομάδας Σχεδιασμού του ΕΣΥ.

Έχει ένα γιο, τον Μανώλη Μωραΐτη ΒΑ Αρχιτεκτονικής και PhD Μουσικής σύνθεσης και παραγωγής (Πανεπιστήμιο του Salford) Υπήρξε μαθητής του 4ου Δημοτικού και 1ου Γυμνασίου Παπάγου και πρόσκοπος του Β συστήματος

Εργάστηκε στο χώρο των Δημοσίων Σχέσεων και της Διαφήμισης συνεργαζόμενη με τα περιοδικά «ΓΥΝΑΙΚΑ» και «ΠΑΝΘΕΟΝ».

Δραστηριοποιήθηκε στο Εμπόριο με τα γνωστά καταστήματα ρούχων «SHOPPING» στον Παπάγο -οδός Κοκκόλα- και στο Χολαργό στο Εμπορικό Κέντρο.

Υπηρέτησε ως μετακλητή υπάλληλος στο Υπουργείο Υγείας-Πρόνοιας και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ως υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων των Μακεδονικών Αερογραμμών.

Διετέλεσε

· Αναπληρωτής Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Βρεφών «Μητέρα» (1997-2000).

· Μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Δημοσίων Σχέσεων

· Μέλος του Αθλητικού Συλλόγου Αντισφαίρισης Παπάγου

· Μέλος του φιλανθρωπικού σωματείου ΠΟΝ Παπάγου -Χολαργού

 

Είναι μέλος του ΔΣ του ΔΟΚΜΕΠΑ με συνεχή δραστηριότητα επτά χρόνων στο ΚΑΠΗ του Δήμου μας, ως υπεύθυνη εκδηλώσεων και εκδρομών

Συμμετέχει στις ομάδες εργασίας για την εκπόνηση του Προγράμματος του Συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ»

Έχοντας την εμπειρία και τη θέληση να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τη βελτίωση των κοινωνικών δομών του Δήμου μας και θέλοντας να συμβάλλω στην ανασύσταση του πολιτιστικού χώρου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» καθώς και στην οργανωτική δομή του νέου ΚΑΠΗ που θα δημιουργηθεί στον Παπάγο στα επόμενα δύο χρόνια θέτω υποψηφιότητα με την παράταξη «μαζί για την Πόλη μας» ως υποψήφια κοινοτική σύμβουλος Παπάγου για να προχωρήσουμε το έργο μας με τον Δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο

 

Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος Παπάγου

Μέλος Δ.Σ. ΔΟΚΜΕΠΑ Πολιτισμιολόγος

Πάφου 29, 156 69 Παπάγου

Τηλ.: 210-6523493 • Κιν.: 6972 087835

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.