Φούντωσαν τα παράπονα μετά το νέο ατύχημα στην οδό Ζακυνθινού στου Παπάγου

Απρ 02, 2019
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Δείτε παρακάτω την νέα επιστολή συνδημότη μας για

τα ατυχήματα που πληθαίνουν στην οδό Ζακυνθινού.

Λήψη Μέτρων Οδικής Ασφάλειας (ΟΔΟΣ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥ)

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Σε συνέχεια των προηγουμένων μηνυμάτων μου, και όσον αφορά την επικινδυνότητα της στροφής επί της Ζακυνθινού, σας αναφέρω νέο ατύχημα σήμερα μεσημβρινές ώρες, 02 Απρ19. Συνημμένα  σας στέλνω και νέες φωτο του ατυχήματος, ευτυχώς και πάλι χωρίς τραυματισμό του οδηγού. (για ακόμα μία φορά βασιζόμαστε μόνο σε ευχολόγια)

Σας υπενθυμίζω ότι ΟΥΔΕΜΙΑ ενέργεια έχει ληφθεί εισέτι από το Δήμο προς περιορισμό/αποκατάσταση της προβληματικής κατάστασης).

 Επιπρόσθετα αναμένω την απάντησή σας για ποιο λόγο δεν έχετε εισέτι προβεί σε ασφαλτόστρωση στο ύψος της στροφής έτσι ώστε να εκμηδενιστεί η ανάποδη κλίση του οδοστρώματος, καθώς επίσης γιατί δεν επανατοποθετήθηκαν τα προστατευτικά  κιγκλιδώματα παράλληλα με το οδόστρωμα, μετά την στροφή, τα οποία και αναίτια αφαιρέθηκαν με την πάροδο του χρόνου, ή κάποιο μέτρο έστω προσωρινό που θα μετριάσει το πρόβλημα. Ειλικρινά δεν νομίζω να χαροποιεί κανέναν η εικόνα των κατεστραμμένων οικιών στο σημείο αυτό. 

 

Αναμένω για τις ενέργειές σας, προς αποκατάσταση της προπεριγραφείσας προβληματικής κατάστασης

(ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΣΕΤΙ ......4 ΧΡΟΝΙΑ)..................... 

 

Με εκτίμηση,

Βασιλική Ματσαντώνη

Παναγιώτης Ματσαντώνης

Κατηγορία Κοινωνικά
Τελευταία τροποποίηση στις %PM, %02 %827 %2019 %21:%Απρ

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.