Για μια νέα αρχή στην Αττική... Της Ασημινας Ζαννή

Μαρ 13, 2019
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Για μια Νέα Αρχή στην Αττική Γράφει για την Νέα Αρχή στην Περιφέρεια Αττικής

η Ασημίνα (Μανίνα) Ζαννή, υπ. περιφερειακή σύμβουλος στο Βόρειο τομέα με τον Γ. Πατούλη.

Όπως λέει πολύ συχνά ο Γιώργος Πατούλης οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 πρέπει να στείλουν ξεκάθαρα πολιτικά μηνύματα:

  • Μήνυμα αποδοκιμασίας για την αναποτελεσματικότητα των προηγούμενων Περιφερειαρχών.

  • Μήνυμα αποδοκιμασίας στους εκλεκτούς του ΣΥΡΙΖΑ

  • Μήνυμα για τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη που έρχεται

  • Αλλά και μήνυμα νίκης για την ίδια την αυτοδιοίκηση και τον θεσμό της Περιφέρειας.

 

Πρέπει οι πολίτες της Αττικής να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, να βάλουμε τέλος στους πειραματισμούς, να βάλουμε στο περιθώριο αυτούς που δεν κατάφεραν τα προηγούμενα χρόνια να χτίσουν ένα ασφαλές για τους πολίτες περιβάλλον στην μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, την Αττική.

  • Για έναν θεσμό που μετά από μια δεκαετία λειτουργίας δεν έχουμε αξιοποιήσει τις δυνατότητές του.

  • Για τον πολίτη που αναζητά ιδέες και πολιτικές που θα βελτιώσουν την ζωή του, που θα αλλάξουν τη γειτονιά του.

  • Για την καθημερινότητα στην Αττική, για μια Αττική που κυκλοφορείς, που εργάζεσαι, που διασκεδάζεις, που περπατάς και αναπνέεις ελεύθερα, υγιεινά, με ασφάλεια και σιγουριά.

 

Η ίδια η πραγματικότητα ήταν που με ώθησε να πάρω την απόφαση, ενώ ασχολούμαι με την πολιτική από τα νεανικά μου χρόνια, να θέσω για πρώτη φορά υποψήφια η ίδια.

Είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, γιατί θέλω να βάλω τα δυνατά μου να αξιοποιήσω την εργασιακή και πολιτική μου εμπειρία, αλλά πάνω από όλα την όρεξη μου για προσφορά, ώστε να κάνουμε με επικεφαλής τον πολύπειρο Γιώργο Πατούλη την Περιφέρεια να δουλέψει προς όφελος των πολιτών.

Να κάνουμε μια Νέα Αρχή, ώστε η Περιφέρεια Αττικής και ειδικά οι γειτονιές του Βόρειου Τομέα να γίνουν ένας καλύτερος τόπος για να μεγαλώσουν, να σπουδάσουν και να βρουν δουλειά τα παιδιά μας, και να μεγαλώσουν εδώ τα δικά τους παιδιά.

Ναι, αυτό είναι το ζητούμενο, να μείνουμε εδώ, και να φτιάξουμε την Αττική  μας αξίζει.

Δεσμεύομαι ότι σε περίπτωση που εκλεγώ στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα είμαι παρούσα κατά τη διάρκεια της θητείας να ακούσω τις παρατηρήσεις, τα παράπονα και τις ιδέες σας, να σας ενημερώσω για τις αποφάσεις και το έργο της Περιφέρειας.

Δεν πρόκειται να φύγω για να διεκδικήσω κάποιο άλλο αξίωμα, δεν πρόκειται να αφήσω στη μέση τον αγώνα που ξεκίνησα δίπλα στο Γιώργο Πατούλη για μια Νέα Αρχή στην Αττική.

Θα είμαι και σε 4 χρόνια εδώ για να σας πω πώς αξιοποίησα την ψήφο σας.

Με προτεραιότητα στους νέους, τους νέους γονείς, τα νέα ζευγάρια, για εμάς της γενιάς μου που δίνουμε καθημερινά έναν άνισο αγώνα για να πετύχουμε μια χαμογελαστή ημέρα για μας και τους γύρω μας.

Αυτόν τον άνισο αγώνα, με τις αντιξοότητες που η αδιαφορία των υπευθύνων πολλαπλασίασε, θα τον κερδίσουμε μαζί.

Κάθε μέρα και μια νίκη, κάθε μέρα και μια νέα αρχή.

Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.