Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για οικιακή κομποστοποίηση από το Δήμο μας

Ιαν 15, 2019
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Νέα πράσινη εκστρατεία από το δήμο για την καθαριότητα και την ανακύκλωση

στην πόλη του Παπάγου και του Χολαργού.

Δείτε πώς και που θα κάνετε αίτηση για το δικό σας κάδο!

Κανονισμός Καθαριότητας, Προστασίας Περιβάλλοντος , Διαχείρισης Αστικού Πρασίνου και Κοινοχρήστων Χώρων  

Καθορισμός προστίμων του Κανονισμού ̈Καθαριότητας, Προστασίας Περιβάλλοντος και Διαχείρισης του Αστικού Πρασίνου και Κοινοχρήστων Χώρων ̈

Πρόγραμμα Οικιακής Κομποστοποίησης

Download: Αίτηση

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, ξεκίνησε η δωρεάν διάθεση οικιακών κομποστοποιητών κήπου στους κατοίκους . Οι ενδιαφερόμενοι υπέβαλλαν αίτηση για την παραλαβή του κομποστοποιητή, ενώ για την όλη διαδικασία της κομποστοποίησης παρακολούθησαν ειδικό σεμινάριο. Επίσης, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού θα φροντίσει για τη συνεχή παρακολούθηση και υποστήριξη των νοικοκυριών που θα λάβουν μέρος στο  πρόγραμμα.

 

Πρόγραμμα Συλλογής Χαρτιού

Download: Αίτηση

Ξεκίνησε από 1/2/2016 πρόγραμμα συλλογής χαρτιού. Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού θα τοποθέτησε 350 κάδους συλλογής χαρτιού δίνοντας έμφαση σε δομές και υπηρεσίες που απορρίπτουν μεγάλες ποσότητες. Σ’ αυτό το πλαίσιο και με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίησης των μαθητών, τοποθετήθηκαν 280 κάδοι σε όλα τα σχολεία (ένας σε κάθε αίθουσα), ενώ παράλληλα τοποθετήθηκαν κάδοι σε παιδικούς σταθμούς και σε όλες τις δημοτικές υπηρεσίες. Παράλληλα, ιδιωτικές εταιρείες ή άλλες υπηρεσίες που απορρίπτουν μεγάλες ποσότητες χαρτιού μπορούν να λάβουν κάδο ανακύκλωσης χαρτιού με αίτησή τους στο Δήμο Παπάγου - Χολαργού.

 

  

 

 

 

 

 

 Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Κατηγορία Κοινωνικά
Τελευταία τροποποίηση στις %PM, %15 %673 %2019 %17:%Ιαν

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.