Τίγκας και Ανυφαντής : Παράτυπη η ειδική συνεδρίαση του Δημάρχου προς το κοινό.

Οκτ 21, 2018
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Δείτε παρακάτω την επιστολή του κυρίου Τίγκα και του κυρίου Ανυφαντή που θεωρούν

παράνομη και λανθασμένη την ειδική συνερδρίαση που έγινε το Σάββατο 20 Οκτωβρίου για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχης προς το κοινό.

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το Άρθρο 13 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου Χολαργού, αλλά και με βάση το άρθρο 217 του ν.3463/2006, η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου γίνεται κάθε χρόνο και ο Δήμαρχος ενημερώνει το ακροατήριο για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής. Ειδικότερα :

α. Πραγματοποιείται μέχρι τέλους Ιουνίου.

β. Το Δημοτικό Συμβούλιο επιλέγει τον προσφορότερο χώρο για τη διεξαγωγή της ανωτέρω συνεδρίασης

γ. Τοποθετούνται όλες οι δημοτικές παρατάξεις στις οποίες με ευθύνη του Προέδρου πέντε(5) ημέρες πριν, πρέπει να έχει διατεθεί το κείμενο του απολογισμού πεπραγμένων μαζί με όλα τα στοιχεία που το συνοδεύουν, ήτοι από τη Δευτέρα 15/10/2018.

Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώσαμε ότι καμία από τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν πληρούνται και όχι μόνο αυτό, αλλά ούτε στο τελευταίο

Δημοτικό Συμβούλιο της 17 Οκτ. 2018 φέρατε το θέμα προς συζήτηση. Είναι προφανές κ. Δήμαρχε ότι αυτό το κάνετε γιατί έτσι σας εξυπηρετεί.

Για όλους του ανωτέρω λόγους η Ειδική Συνεδρίαση είναι παράτυπη, γιατί παραβιάζονται κατάφορα οι προβλέψεις του άρθρου 217 του ν.3463/2006 και θα πρέπει να ακυρωθεί και να επαναληφθεί σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Παρακαλούμε τον κ. Πρόεδρο του Δ.Σ. για την κοινοποίηση του παρόντος εγγράφου στους Επικεφαλής των Παρατάξεων, στους Δημοτικούς Συμβούλους και στις Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων Παπάγου και Χολαργού.

Τελειώνοντας κ. Δήμαρχε θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι ο Απολογισμός κατά το νόμο είναι Ετήσιος και αφορά το έτος 2017. Δεν είναι Απολογισμός Τετραετίας όπως αναγράφετε στις προσκλήσεις που στείλατε στους δημότες. O ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ είναι ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και αυτό οι Δημότες μας το αντιλαμβάνονται πολύ καλά και θα απαντήσουν ανάλογα.

Για την Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση     Για τους Ενεργούς Δημότες

ΚΩΣΤΑΣ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΤΙΓΚΑΣ   ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ

Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.