Τίγκας : Πλήρης αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής για τα καθημερινά προβλήματα των κατοίκων.

Ιουλ 31, 2018
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Τρία χρόνια και ακόμη να αποκατασταθεί αίτημα για αποκατάσταση οδοστρώματος

Επί της οδού Χειμάρας στου Παπάγου και συγκεκριμένα στον αριθμό 17, έχει παρατηρηθεί ανύψωση του δρόμου κατά 30- 40 εκ σε δύο σημεία, με αποτέλεσμα να προκαλούνται πολύ σοβαρές ζημιές στα διερχόμενα αυτοκίνητα. Η ζημιά αυτή του οδοστρώματος οφείλετε στο γεγονός ότι δύο ρίζες από ένα μεγάλο πεύκο από το παρακείμενο πάρκο, έχουν βγει στο υπόστρωμα του δρόμου.

Το ζήτημα αυτό δεν είναι καινούργιο, αφού η οικογένεια που διαμένει στη συγκεκριμένη διεύθυνση, ενεργώντας και για λογαριασμό και των λοιπών περιοίκων, το ανέφερε για πρώτη φορά στις Υπηρεσίες του Δήμου προ τριετίας. Δυστυχώς, αυτά τα τρία χρόνια της χαρακτηριστικής αδιαφορίας και αδράνειας της Δημοτικής αρχής, πολλά αυτοκίνητα έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.

Η έντονη αγανάκτηση των κατοίκων είναι απολύτως δικαιολογημένη γιατί για μία παρέμβαση του Δήμου που θα απαιτούσε εργασίες 1-2 ημερών έχουν περάσει 3 χρόνια και ακόμη δεν έχει αποκατασταθεί η ζημιά. Μάλιστα, στις 4 Ιουλίου 2018, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όταν έθεσα το ζήτημα στον Δήμαρχο κ. Αποστολόπουλο έλαβα την επιεικώς απαράδεκτη απάντηση: «Θα γίνει αλλά αυτά δεν γίνονται σε μια μέρα». Πλέον οι πολίτες έχουν συνειδητοποιήσει ότι η απραξία του “εξαφανισμένου” Δημάρχου δυσχεραίνει την ποιότητα ζωής τους.

Και επειδή το πιο πιθανό είναι να μην γνωρίζετε καν την περιοχή, σας υποβάλλω συνημμένα πολύ χαρακτηριστικές φωτογραφίες ώστε να διαπιστώσετε το μέγεθος του προβλήματος.

Τελειώνοντας, θα ήθελα για ακόμη μία φορά να σας τονίσω ότι το ζήτημα είναι σοβαρό και χρίζει άμεσης παρέμβασης σας.

 

Κύριε Δήμαρχε είναι καιρός να ασχοληθείτε και με τα παραμελημένα στενά δρομάκια του Δήμου μας και όχι μόνο με έργα βιτρίνας στους κεντρικούς δρόμους.

 

Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας.

Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά.

 

 

 

Κώστας Τίγκας

Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.