Εκδόθηκε η άδεια δόμησης για το κτίριο Πολυιατρείων – ΚΑΠΗ στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου

Ιουν 27, 2018
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Εκδόθηκε η άδεια δόμησης για το κτίριο Πολυιατρείων – ΚΑΠΗ, το οποίο

θα κατασκευαστεί στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου και συγκεκριμένα επί των οδών Εθνικής Αμύνης, Λάρνακος και Αυλώνος.

Το κτίριο θα κατασκευαστεί σύμφωνα με τα πρότυπα της σύγχρονης βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής και θα στεγάσει τα Πολυιατρεία και το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων, το οποίο θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου.

Το Φθινόπωρο υπολογίζεται να γίνει η δημοπράτηση του έργου και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η κατασκευή του.

Είναι ένα πολύ σημαντικό έργο, που θα αποτελέσει στολίδι για την πόλη μας, αλλά κυρίως θα ενισχύσει τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας, αναβαθμίζοντας τις βασικές υπηρεσίες υγείας προς τους δημότες μας και προσφέροντας στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, χώρους ειδικά διαμορφωμένους, έτσι ώστε να αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους, όμορφα και δημιουργικά.

Το νέο κτίριο θα έχει 3 ορόφους με συνολική επιφάνεια 767,95 τ.μ., υπόγειο επιφάνειας 584,03, και ο περιβάλλον χώρος θα είναι 357,40 τ.μ.

Θα περιλαμβάνει 13 χώρους για τη λειτουργία των Πολυιατρείων και συγκεκριμένα ιατρεία διαφόρων ειδικοτήτων, όπως οδοντιατρικό, γυναικολογικό, παιδιατρικό, δερματολογικό, ΩΡΛ, ορθοπαιδικό, καρδιολογικό, παθολογικό, νευρολογικό, ψυχιατρικό, ψυχολόγων, μνήμης, κ.α.

Επίσης θα περιλαμβάνει 7 χώρους για τα ΚΑΠΗ, όπως εντευκτήρια, χώρους εργοθεραπείας, ειδικών ενδιαφερόντων, κ.α. καθώς και άλλους χώρους (κουζίνες, καθιστικά, γραφεία, WC).

Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.