Συνεχίζονται οι καθαρισμοί και οι ψεκασμοί ρεμάτων στη βόρεια Αθήνα

Ιουν 16, 2018
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα προγράμματα καθαρισμού ρεμάτων και βιολογικών εφαρμογών

καταπολέμησης των κουνουπιών της Περιφέρειας Αττικής στη βόρεια Αθήνα. ‘Ήδη ολοκληρώθηκαν οι καθαρισμοί σε ρέματα της Κηφισιάς παρά των οδών Νεάρχου και Οδυσσέως, Ακακίας, Λεύκης, Νεάρχου και Παλαιολόγου, Καλαποθάκη, Κέδρων, Πλατάνων, Γκίκα και Ροδοδάφνης, καθώς και στα ρέματα Κοκκιναρά και Κοντοχρήστου. Αυτή την περίοδο ολοκληρώνονται οι καθαρισμοί σε ρέματα του Παπάγου παρά των οδών Χατζηκωνσταντή, Πλέσσα, Υγείας και Καραλή καθώς και στο ρέμα επί της οδού Καραμανλή στα Μελίσσια. Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν καθαρισμοί και σε διάφορα σημεία του ρέματος Σαπφούς (οδοί Φακίνου – Τσικλητήρα – Πρωταγόρα - Ζαλοκώστα - Αμμοχώστου κ.λπ) στο Μαρούσι.

Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι επαναληπτικές βιολογικές εφαρμογές (ψεκασμοί, ταμπλέτες κ.λπ) σε εστίες αναπαραγωγής κουνουπιών σε ρέματα που διέρχονται από τους 12 δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα. Ειδικότερα, στις 18/06/2018 πρόκειται να ξεκινήσει ο 4ος κύκλος παρεμβάσεων προνυμφοκτονίας σε ρέματα με λιμνάζοντα νερά σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/06/2018

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

* Ρέµα Χαλανδρίου

* Ρέμα Βριλησσού

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

* Ρέµα (ανοιχτό, Αιτωλίας έως Θράκης)

* Ρέµα (ανοιχτό, Πύλου έως Αχιλλέως)

ΔΗΜΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ – ΠΑΠΑΓΟΥ

* Τεχνητή λίμνη Verde

* Μικρό Ρέµα οδού Υγείας

* Ρέµα Καλλιρόης

* Ρέµα οδού Χατζηκωνσταντή

* Ρέµα οδού Καραλή

Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.