Εκλογή Νέου ΔΣ Ενώσεως Επιστημόνων

Ιουν 09, 2018
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία εκδήλωση με ομιλητή τον Αιδεσιμολογιότατο

π. Ιωάννη Καλογερόπουλο και θέμα «To Φιλανθρωπικό Έργο της Εκκλησίας, ως Έκφραση Αγάπης στον Άνθρωπο της Εποχής». Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν καθώς και ο τρόπος με τον οποίο ο ομιλητής ανέδειξε το πολυδιάστατο φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας, ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Κουβέλης Γεώργιος, οι πρ. Αντιδήμαρχοι κκ. Γκοτσόπουλος Ανδρέας και Παντελεάκος Μιχάλης, οι πρ. Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ. Ρίζος Λουκάς, Ευαγγελοπούλου Ένη, και Γκλεζάκος Θεόδωρος καθώς και πλήθος μελών και φίλων της Ενώσεως.Στη συνέχεια έγινε η Γενική Συνέλευση και ο Διοικητικός Απολογισμός που περιστράφηκε στην

«Κίνηση Αγάπης και Αλληλεγγύης» που αποτελεί τη βασική και διαρκή μας προσπάθεια στην Ένωση Επιστημόνων τα πέντε τελευταία χρόνια. Μια προσπάθεια με την οποία ενισχύονται με ρούχα και τρόφιμα οικογένειες που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Ακολούθως έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και κατά σειρά εκλέχθηκαν:

 

1. Κώστας Τίγκας

2. Αλέξανδρος Φιλιππέτης

3. Νταίζυ Λεονάρδου

4. Αναστάσιος Φούντας και

5. Ευθαλία – Βασιλεία Φίλη

 

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κώστας Τίγκας δήλωσε: “Εκ μέρους του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου αισθανόμαστε την ανάγκη για ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μας, προς όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας αυτή. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε τα πάντα για την πρόοδο της Ένωσης Επιστημόνων, όσο εσείς με την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας μας δείχνετε ότι μας θέλετε. Σας ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους”.

 

O Πρόεδρος

Κώστας Τίγκας

Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.