Η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου – Χολαργού συμμετείχε στο φετινό “Let's do it Greece”

Απρ 30, 2018
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Η καθαριότητα και ο σεβασμός στο περιβάλλον δείχνουν διάθεση για ζωή, αγωγή, πρόοδο, προσδίδουν ουσιαστική αξία σε μία

περιοχή. Είναι δείγμα πολιτισμού, γιατί απλούστατα, οτιδήποτε μας περιβάλλει είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει. Η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου - Χολαργού συνεπής σε αυτές τις απόψεις της, συμμετείχε την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στη δράση «Let’s do it Greece» στόχος της οποίας, εκτός από τις παρεμβάσεις καθαριότητας και καλλωπισμού, είναι και η ευαισθητοποίηση του κοινού και ιδιαίτερα των παιδιών για περιβαλλοντικά ζητήματα.

Ο επικεφαλής της παράταξης Κώστας Τίγκας δήλωσε: “Ζούμε σε ένα από τους πιο όμορφους Δήμους όπου κυριαρχεί ο Υμηττός. Σε ένα τόπο με αυτά τα φυσικά χαρακτηριστικά η καθαριότητα είναι βασική προϋπόθεση και σημαντικός παράγοντας για την ανάπτυξή του, γιατί φανερώνει το πολιτιστικό επίπεδο των ανθρώπων που τον κατοικούν και είναι ένα στοιχείο που δείχνει κοινωνική συνείδηση, ανθρωπιά, αγάπη και σεβασμό στον συνάνθρωπο και στο περιβάλλον. Μέσα λοιπόν στις αξίες που θα πρέπει να επαναφέρουμε στην καθημερινή μας ζωή, είναι η καθαριότητα, ως στοιχείο πολιτισμού, που δυστυχώς έχουμε παραμελήσει”.

Για τη δημοτική μας παράταξη αλλά και για όλα τα της στελέχη μας, η προστασία του περιβάλλοντος δεν είναι απλά υποχρέωση αλλά αποτελεί μία από τις βασικές μας αξίες και δηλώνουμε υπεύθυνα ότι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια προκειμένου να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην προστασία του από την αδιαφορία, την αμέλεια, την ασυνείδητη εκμετάλλευση και την εσκεμμένη ρύπανση.

Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.