Ο Πρόεδρος Ακαδημίας Αθηνών στο Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ”

Απρ 15, 2018
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Στις 12 Απριλίου 2018 ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών κ. Αντώνιος Κουνάδης,

πολιτικός μηχανικός και τακτικός Kαθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, επισκέφθηκε το “Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ” και ενημερώθηκε για τις δράσεις του Συνδέσμου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ο κ. Κουνάδης ενημερώθηκε αναλυτικά με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Κώστα Τίγκα, για το σημαντικό έργο που επιτελούν καθημερινά το σύνολο των εργαζομένων και των εθελοντών, με μοναδικό στόχο να προσφέρουν αγάπη, προστασία και συμπαράσταση στα παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη.

Ο Προέδρος της Ακαδημίας Αθηνών κ. Κουνάδης μετά την επίσκεψη του στα εργαστήρια του Συνδέσμου και την προσωπική επικοινωνία του είχε με τα περιθαλπόμενα παιδιά, εξέφρασε τον

θαυμασμό του για το ουσιαστικό έργο που επιτελεί ο Σύνδεσμος και διαβεβαίωσε ότι θα είναι πάντα δίπλα στις προσπάθειες του.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ κ. Κώστας Τίγκας δήλωσε: «Tα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου αλλά και εγώ προσωπικά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον εκλεκτό επιστήμονα και Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών για την επίσκεψή του και την ευαισθησία του. Η σημερινή επίσκεψη ήταν άκρως τιμητική για το Σύνδεσμο και μας έδωσε τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε αναλυτικά σε ένα εξέχoν μέλος της Ελληνικής κοινωνίας τις δράσεις του Συνδέσμου αλλά και τα εξαιρετικά αποτελέσματα των προσπαθειών του συνόλου των εργαζομένων και εθελοντών μας»

Κατηγορία Κοινωνικά
Τελευταία τροποποίηση στις %AM, %15 %344 %2018 %10:%Απρ

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.